Sacramento Kings — New Orleans Pelicans: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Sacramento Kings - New Orleans Pelicans, din NBA.

Miercuri dimineata, de la ora 05:00, in “Golden 1 Center”, avem meciul Sacramento Kings - New Orleans Pelicans, din NBA.

Sacramento Kings - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sacramento Kings se afla pe locul 12 in Vest, cu un bilant de 29W - 50L. E cam de ceva vreme fara motivatie, dar asta nu inseamna ca n-au fost si victorii surprinzatoare, mai ales dupa venirea lui Sabonis. Totusi, lituanianul si Fox sunt absenti in acest moment. Ultima partida pentru Kings a fost un esec, 90-109 contra celor de la Golden State Warriors. Barnes a dat 18 puncte, 10 recuperari si o pasa, Jones a inregistrat 17 puncte, 6 recuperari si 2 pase, pentru ca DiVincenzo sa contribuie cu 14 puncte, 4 pase si 4 recuperari. 

New Orleans Pelicans - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

New Orleans Pelicans au pierdut un duel important contra celor de la Los Angeles Clippers, 100-119. McCollum a dat 19 puncte, 4 pase si 3 recuperari, Ingram a pus 15 puncte, 8 recuperari si 4 pase, in timp ce Jones a ajutat cu 13 puncte, 8 recuperari si 2 pase. O seara destul de proasta pentru Valanciunas, 8 puncte, 9 recuperari. Pelicans sunt pe locul 9 in Vest, cu 34W - 44L. New Orleans poate obtine calificarea in play-in in cazul unei victorii si a unei infrangeri pentru Lakers in urmatorul meci.

Sacramento Kings - New Orleans Pelicans: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Pelicans depind doar de ei si ar avea doua partide consecutive destul de usoare. Prima data trebuie sa obtina un succes aici, la Sacramento, cu Kings fara cei mai buni doi jucatori. New Orleans s-a impus in ultimul duel direct, 125-95.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
36 / 0 / 24
Calcul:
+423 RON
ROI:
7.1 %
Pariuri:
1288 / 45 / 921
Calcul:
+426 RON
ROI:
+0.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 60
36 / 0 / 24
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 2256
1288 / 45 / 921
Calcul
ROI: +0.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
New Orleans Pelicans - 4,5 HA

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde