Ryan Peniston — Adrian Mannarino: pronosticuri Tenis ATP Surbiton challenger

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Peniston vs. Mannarino.

Marti la pranz, 31/05/2022, nu mai devreme de ora 16:00, Ryan Peniston si Adrian Mannarino vor juca in runda inaugurala a competitiei ATP Challenger Tour de la Surbiton (Regatul Unit, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.98 @ Ryan Peniston vs. 1.34 @ Adrian Mannarino!

RYAN PENISTON (#196 ATP)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut la Southend-On-Sea – Essex (Regatul Unit) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorului Mark Taylor (ajutat si de Paul Peniston). Trece prin cea mai buna perioada a carierei, iar locul pe care-l ocupa in prezent reprezinta si career-best-ul sau! A mai fost prezent si la precedenta editie a turneului ATP Challenger Tour de la Surbiton (2019), fiind invins atunci inca din runda inaugurala de neamtul Daniel Brands (3-6 6-3 3-6). Este jucator de suprafete rapide, iar pe iarba a adunat nouasprezece victorii si saisprezece infrangeri la toate nivelurile de competitii!

  • VICTORII Peniston vs. Mannarino: nu au jucat

ADRIAN MANNARINO (#69 ATP)

Va implini peste aproximativ o luna varsta de treizeci si patru de ani, are multa experienta in spate la nivel ATP World Tour si se simte excelent pe iarba – suprafata lui favorita am putea spune! S-a nascut la Soisy-Sous-Montmorency (Franta) dar are resedinta la Valletta (Malta), este de asemenea jucator de mana stanga si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorului Erwann Tortuyaux! A mai fost prezent in urma cu paisprezece ani pe iarba turneului de la Surbiton challenger, ajungand in urma cu trei sezoane pana-n semifinalele competitiei (pierdea acolo in set decisiv duelul cu sud-africanul Kevin Anderson – 6-4 1-6 6-7). A adunat de-a lungul carierei saptezeci si sapte de victorii si cincizeci de infrangeri pe iarba, avand trei optimi de finala pe iarba @ Wimbledon!

  • VICTORII Mannarino vs. Peniston: nu au jucat

Ryan Peniston – Adrian Mannarino: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma in minim de seturi de veteranul francez, avand de partea lui plusul de experienta si capabilitatea de a se adapta mai usor la aceasta suprafata de joc unde tenisul practicat ajunge sa fie de cele mai multe ori la cel mai inalt nivel de care e capabil! Adrian Mannarino porneste sezonul de iarba cu o faza a optimilor disputata pe asfaltul de la Australian Open si sferturi de finala pe hardurile indoor de la ATP Montpellier & ATP Dallas, respectiv hardul outdoor de la ATP Delray Beach. De cealalta parte, britanicul Ryan Peniston se poate lauda doar cu sfertul de finala disputat pe hardul indoor de la Saint Brieuc challanger si cu finala pierduta dramatic pe zgura de la Ostrava challenger in fata francezului Evan Furness (6-4 6-7 1-6), aceasta fiind a treia finala pe care o pierde la nivel ATP Challenger Tour – toate cele trei fiind desfasurate, culmea, pe zgura. 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 5 / 53
Calcul:
-1 136 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 103
43 / 5 / 53
Calcul:
ROI: -11.2 %
Pariuri: 2625
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Adrian Mannarino
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi