Rosenborg – Molde: pont din Elitserien (Norvegia)

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Elitserien (Norvegia).

Partida Rosenborg – Molde se joacă astăzi, ora 21:00 pe stadionul Lerkendal (Trondheim).

Rosenborg și Molde au început excelent sezonul și se află pe primele două poziții în clasamentul primei ligi din Norvegia.

Gazdele îl au antrenor pe experimentatul Age Hareide, fost selecționer al Danemarcei, cel care a calificat națonala lui Eriksen la Euro 2020 și care ar fi trebuit să o și conducă la turneul final, dar din cauza pandemiei s-a trezit rămas fără contract și nu a mai prelungit cu Federația Daneză.

Hareide s-a reorientat repede, a preluat-o pe Rosenborg în vara lui 2020, a terminat în primul sezon pe locul patru iar acum pare a fi găsit formula propice atacării titlului, dovadă stând egalul din urmă cu două etape de pe terenul campioanei Bodo/Glimt 2-2.

Molde este la rândul ei avidă de revanșă după locul doi din sezonul trecut iar după trei etape este neînvinsă. Clubul a ales să meargă în continuare pe mâna lui Erling Moe, antrenorul care îi aducea titlul în urmă cu două sezoane și care intră în al șaselea an consecutiv la club, fiind secundul lui Ole Gunnar Solskjaer până la plecarea acestuia la United.

Rosenborg și Molde au început cu mare poftă de gol sezonul, primii având 11 reușite în cele patru partide disputate iar oaspeții de astăzi 9 în trei meciuri.

Rosenborg – Molde: cote și pronostic

Dacă această confruntare s-ar fi consumat spre finalul sezonului, eram sceptic în privința spectaculozității ei, așa însă cred că se va practica un fotbal ofensiv și nu vor lipsi golurile. Merg pe un pronostic de peste 2.5 goluri pentru care Public Win ne oferă o cotă de 1.60.

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 5
Calcul:
+16 RON
ROI:
1.3 %
Pariuri:
58 / 0 / 54
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-9.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
7 / 0 / 5
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 113
58 / 0 / 54
Calcul
ROI: -9.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cel puțin trei goluri în meci
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde