România u19 — Slovacia u19: ponturi pentru un meci de la Euro u19

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci de la Euro u19, la cote de 1.63 & 1.65.

Meciul România u19 – Slovacia u19 este programat vineri, 24 iunie, de la ora 18.30 pe City Arena din Trnava.

România u19 - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Echipa lui Adrian Văsâi are calitate și poate să termine pe locul 3 în această grupă cu două mari favorite. Înfrângerile cu Italia și Franța au fost la limită, iar acum "tricolorii" mici se pot luptă cu un adversar de același calibru.  România are un avantaj în fața adversarilor de vineri: faptul că marea majoritate a fotbaliștilor din lotul deplasat în Slovacia joacă, constant, la echipele de club. E clar că mijlocașul Rapidului, Rareș Ilie este vedeta acestei naționale, dar sunt și alți fotbaliști foarte interesanți. Portarul Popa de la FCU Craiova a apărat foarte bine în primele două partide de la turneul final. Andronache și Coubiș au marcat în primele două meciuri,  are au reprezentat tot atâtea înfrângeri, iar acum este momentul pentru un rezultat care să ne garanteze locul 3. Acesta este locul de baraj pentru calificarea la Mondialul u20, unde România nu a mai fost din 1981.

Slovacia u19 - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

După începutul foarte slab, 0-5 pe teren propriu cu Franța, băieții lui Albert Rusnak au jucat mai bine cu Italia, dar au pierdut cu 1-0. Fostul scouter de la Manchester City a obținut rezultate bune în ultimele partide amicale. Echipa sub 19 ani a Slovaciei a reușit să învingă, în 2021, Olanda și Portugalia, două țări cu mare tradiție la juniori. Vedeta slovacilor este atacantul Artur Gajdos, care a marcat și cu Olanda, dar și cu Portugalia. Problema gazdelor acestui turneu final este că, încă, nu au marcat. Slovacia riscă eliminarea, dacă nu învinge România, iar această presiune mare ar putea afecta moralul unei echipe atât de tinere.

România u19 – Slovacia u19 Cote la pariuri si ponturi pariuri

România are două șanse din trei pentru a termina pe locul care-i asigură prezența în barajul pentru Mondial.  Slovacia a avut 3 șuturi pe poartă, fără gol, iar România a adunat 4 șuturi pe poartă și 2 goluri. E clar că va fi un meci foarte tensionat și greu, în care ambele echipe vor risca foarte puțin. De aceea, ponturile mele pentru această partidă sunt: Victorie România sau Egal și sub 4.5 goluri & Slovacia nu marchează în prima repriză. 888 oferă cote bune pentru această alegere: 1.63 & 1.65

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
8 / 0 / 11
Calcul:
-437 RON
ROI:
-23.0 %
Pariuri:
213 / 6 / 188
Calcul:
-2 484 RON
ROI:
-6.1 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
8 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 407
213 / 6 / 188
Calcul
ROI: -6.1 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Victorie România u19 sau Egal și sub 4,5 goluri Slovacia u19 nu marchează în prima repriză

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii