România u19 — Slovacia u19: ponturi la pariuri Euro

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida România U19 - Slovacia U19, din grupa A a Euro U19.

Bătălia pentru locul 3 din grupa în care Franța și Italia și-au asigurat deja calificarea în semifinale. Partida dintre tricolori și slovaci are însă o importanță enormă, în contextul în care învingătoarea va obține locul 3 și va juca barajul de calificare la Mondialul de anul viitor contra locului 3 din Grupa B.

România U19: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Calificată pentru prima dată pe teren la un turneu final la această categorie de vârstă, România U19 nu a lăsat o impresie slabă în primele două partide din grupă.

Băieții lui Adrian Văsâi au pierdut cu 2-1 atât cu Italia, cât și cu Franța și mai ales în prima partidă au avut momente bune de joc. Contra squadrei azzurra, tricolorii mici au dat dovadă de unitate și de reziliență, revenind de la 1-0 pe tabelă. Din păcate, Italia U19 a reușit în cele din urmă victoria, dar diferența de valoare - una foarte mare în teorie - nu a fost atât de evidentă pe teren. 

Cu Franța, lucrurile s-au schimbat, asta și în condițiile în care micii "cocoși" sunt văzuți de mulți principalii favoriți la trofeu. Reprezentanta Hexagonului s-a desprins repede la 2-0 și a presat continuu, chiar dacă Popa - eroul din poarta noastră în partida cu Italia - nu a fost pus la grea încercare în prea multe momente. Franța a ratat enorm, dar fără a cadra șuturile. În cele din urmă, naționala lui Chauvine a simțit presiune, tricolorii mici reușind să reducă din handicap pe final, prin Andrei Coubiș, pentru ca apoi să mai aibă o ocazie. Ar fi fost fără îndoială un egal nemeritat, dar România a arătat încă o dată unitate.

Tricolorii lui Văsâi arată că au un obiectiv comun, își știu limitele și caută mereu să acționeze ca o echipă. Relațiile de joc nu sunt ideale, dar mobilizarea e una excelentă, fiecare dând maximum din punct de vedere al dăruirii.

Pentru disputa de vineri, stafful tehnic al naționalei va face câteva modificări în formula standard. Aurelian Cicuilete va evolua, probabil, în linia de mijloc, după ce Dan Sârbu a fost nevoit să fie schimbat în minutul 25 al partidei cu Franța. Eduard Rădăslăvescu și Andreas Chirițoiu au arătat bine în timpul avut la dispoziție la acest turneu final și sunt la rândul lor variante pentru primul "11". Dacă selecționerul va decide să înceapă cu cei doi pe bancă, fără îndoială că cei doi tineri se pot transforma în "arme secrete" pentru repriza a doua.

Echipa probabilă:

  • Popa - Coubiș, Gergely, Dănuleasa, Pantea - Pandele, Ciuciulete - Andrei, Ilie, Popescu - Andronache

Slovavia U19: forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Slovacia U19 a ajuns la turneul final din postura de țară gazdă, altfel probabil biletele pentru Euro U19 rămâneau un vis.

Albert Rusnak a sperat ca naționala sa să debuteze cu dreptul contra Franței, dar "cocoșii" s-au distrat cu adversarii noștri de vineri, administrându-le un usturător 5-0. Toate cele 5 goluri au venit într-un interval de 46 de minute (16-62), pe final naționala din Hexagon nemaiforțând.

Slovacia U19 a arătat apoi, contra Italiei, că se poate apăra exact, dar marea problemă e că, atunci când e condusă, intră în panică. Contra squadrei azzurra au pierdut la limită, scor 1-0, dar asta și pentru că ambițiile ofensive au fost nule. Cu Franța, strategia a fost să încerce să contracareze diferența evidentă de valoare din teren, iar pe acest fond gazdele competiției au căzut total.

Presa de la Bratislava anticipează ceva schimbări în primul "11", Adam Gazi și Vikto Sliacky putând să primească șanse în cele două flancuri din atac. Adam Griger va fi cel mai probabil atacantul central, astfel că va fi un duel interesant, între două formații care joacă în modulul 4-2-3-1.

Echipa probabilă:

  • Balaz - Micuda, Ujlaky, Luka, Sikula - Halabrin, Oravec - Gazi, Szolgai, Sliacky - Griger

România U19 - Slovacia U19: Cote la pariuri și pronostic 

Se anunță un duel foarte echilibrat și interesant, miza fiind extrem de importantă: barajul pentru Campionatul Mondial, turneu final unde ambelor țări le va fi complicat să ajungă dacă ratează acest "tren".

Presiunea e mai mare pe slovaci, aceștia evoluând în fața propriilor suporteri. România U19 a părut că evoluează mai mult ca o echipă și pare să aibă o șansă în plus în duelul de vineri.

Ca atare, pronosticul nostru vizează o dublă: 1X în duelul de la Trnava, ceea ce ne-ar avantaja în lupta pentru locul 3. La egal, vom fi în fața Slovaciei, grație golaverajului.

Predicție: 1X în România U19 - Slovacia U19 (cotă 1,43, la 888sport.ro.).

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

Bonus500 RON
1X
Pariaza
1.43
Logoul casei de pariuri 888Sport - legalbet.ro

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 1 / 11
Calcul:
-459 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
203 / 2 / 157
Calcul:
-1 420 RON
ROI:
-3.9 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 23
10 / 1 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 363
203 / 2 / 157
Calcul
ROI: -3.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
1X

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii