Romania — Finlanda: pont pentru un meci din Liga Națiunilor

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Liga Națiunilor, la cote de 3.50 & 1.63.

Meciul Romania - Finlanda este programat sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21.45 pe stadionul Giulești din București. 

România - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Edi Iordãnescu este într-o situație complicată. Primele partide de la naționala României au fost dezamăgitoare și lucrurile par să meargă din rău în mai rău. Fotbaliștii obișnuiți în ultimii ani cu stilul ofensiv implementat de Rădoi acum sunt bulversați, iar această campanie de Liga Națiunilor pare deja sacrificată. Retragerile preconizate ale căpitanului Chiricheș, dar și a mijlocașului Maxim vor aduce o și mai mare destabilizare. Din cele patru partide ale mandatului Edi Iordănescu, naționala nu a marcat în trei sferturi dintre ele. De altfel, din primele două divizii ale Ligii Națiunilor, selecționata tricoloră este singura fără gol marcat după primele două etape. Edi Iordănescu are misiunea complicată de a readuce echipa României la un nivel ridicat, dar fără a avea la dispoziție un lot cu valoare ridicată sau un lider în teren. Absențele lui Stanciu și Ianis Hagi cântăresc foarte mult. Meciul programat sâmbătă pe Giulești va fi foarte greu din cauza presiunii pe care publicul o va exercita asupra unei echipe și așa dărâmate după startul fals din această grupă.

Finlanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Nordicii au construit o echipă puternică. Finlanda a fost la Euro 2020, dar a ratat calificareaa mondialul din Qatar. Chiar și așa, selecționerul Markuu Kanerva a fost confirmat, iar startul din grupa de Liga Națiunilor este bun.  Finlanda a condus cu 1-0 până în minutul 93 pe Bosnia, dar a ratat în prelungiri victoria și a învins cu 2-0 pe Muntenegru. Teemu Pukki (gol cu Bosnia și pasă de gol cu Muntenegru) este cel mai periculos fotbalist finlandez, iar parteneriatul cu Pohjanpalo (dublă cu Muntenegru) va fi foarte greu de contracarat pe Giulești. Finlanda a câștigat trei din ultimele patru meciuri jucate în deplasare. 

România - Finlanda Cote la pariuri si ponturi pariuri

România pare pe un tobogan și Edi Iordănescu este obligat să găsească frâna pentru a putea opri această cădere în gol. Liderul grupei din Liga Națiunilor, Finlanda vine pe un val de entuziasm după meciurile bune din ultimele zile, dar și motivată de valoarea superioară a lotului. De aceea, ponturile mele pentru acest meci sunt: Victorie Finlanda & Victorie Finlanda sau Egal. 888 oferă cote bune pentru aceste alegeri: 3.50 & 1.63.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 10
Calcul:
-63 RON
ROI:
-2.9 %
Pariuri:
213 / 6 / 186
Calcul:
-2 284 RON
ROI:
-5.6 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 22
12 / 0 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 405
213 / 6 / 186
Calcul
ROI: -5.6 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Victorie Finlanda Victorie Finlanda sau Egal

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea Romania — Finlanda

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii