Roberto Carballes Baena vs Tomas Martin Etcheverry
Incheiat

Roberto Carballes Baena vs Tomas Martin Etcheverry: pronosticuri Tenis Buenos Aires

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Carballes Baena vs. Etcheverry.

Marţi dimineaţă, 13/02/2024, nu mai devreme de ora 01:30, Carballes Baena şi Tomas Etcheverry vor juca în primul tur de simplu masculin al competiţiei ATP World Tour de la Buenos Aires (Argentina, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 3.00 @ Carballes Baena vs. 1.40 @ Tomas Etcheverry!

CARBALLES BAENA (#64 ATP)

Roberto Carballes Baena (treizeci de ani) s-a născut la Tenerife (Spania) şi are reşedinţa la Granada (Spania), este jucător de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,83m şi beneficiază de suportul antrenorului Jose Maria Garrido Ros! A fost la un moment dat clasat al 49-lea în lume la simplu (10/04/2023) şi are-n palmares două titluri de nivel ATP World Tour – Quito Ecuador Open (2018, zgură) şi Marrakech Grand Prix Hassan II (2023, zgură). A mai fost prezent de opt ori de-a lungul carierei pe zgura de la Buenos Aires, cel mai notabil rezultat fiind în 2019 (sfert-finalist).

● VICTORII Baena vs. Etcheverry: nici o victorie

TOMAS ETCHEVERRY (#27 ATP)

Tomas Martin Etcheverry (douăzeci şi patru de ani) s-a născut şi are reşedinţa la La Plata, Buenos Aires (Argentina), este la rându-i dreptaci şi execută reverul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,96m şi beneficiază pe parte de antrenorat de conaţionalul Carlos Berlocq (fost al 37-lea în lume la simplu). N-are în palmares vreun titlu de nivel ATP World Tour – dar a disputat două finale pe parcursul sezonului anterior: Chile Open (zgură) şi Houston U.S. Men’s Clay Court Championships (zgură). A mai fost prezent pe zgura de la Buenos Aires şi-n 2021 (faza calificărilor), 2022 (primul tur) şi-n fine 2023 (sfert-finalist).

● VICTORII Etcheverry vs. Baena: 4-6 6-1 6-2 (Buenos Aires ATP, 2023, zgură)

Roberto Carballes Baena – Tomas Martin Etcheverry: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă (per total) echilibrată – pe tiparul precedentului meci direct dintre cei doi combatanţi care a avut loc chiar la ediţia de anul trecut a turneului ATP de la Buenos Aires – pentru simplul fapt că nici unul, nici celălalt – nu trece printr-o formă de moment prea bună şi ambii au fost predispuşi la meciuri cu “over” la game-uri pe parcursul sezonului regulat! Roberto Carballes Baena a fost prezent săptămâna trecută pe zgura turneului ATP de la Cordoba – acolo unde l-a învins în primul tur pe Mariano Navone (3-6 6-3 6-3) şi-a fost eliminat în optimi de cel care avea să ajungă ulterior până în finala competiţiei – veteranul argentinian Facundo Bagnis (6-7 4-6). De cealaltă parte, Tomas Martin Etcheverry a onorat cu prezenţa zilele trecute acelaşi turneu, a trecut în faza optimilor de finală de ibericul Bernabe Zapata Miralles (7-5 6-4) şi-a pierdut ulterior în “sferturi” cu Federico Coria (3-6 4-6).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Peste 20,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.67
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token