Roberto Bautista — Antoine Bellier: pronosticuri Tenis ATP Mallorca

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Bautista vs. Bellier.

Vineri la pranz, 24/06/2022, nu mai devreme de ora 18:00, Roberto Bautista-Agut si Antoine Bellier vor juca in cea de a doua semifinala a competitiei ATP World Tour de la Mallorca (Spania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.16 @ Roberto Bautista-Agut vs. 6.00 @ Antoine Bellier!

ROBERTO BAUTISTA (#20 ATP)

Are in palmares zece titluri de nivel ATP World Tour si a fost cel mai sus clasat al #9-lea in lume la simplu (04/11/2019), fiind tipul de tenismen capabil sa se adapteze la orice suprafata de joc (all court player). Cel mai notabil rezultat obtinut de veteranul iberic la nivel de Grand Slam-uri a venit tocmai pe iarba – la Wimbledon (2019) – atunci cand s-a oprit in semifinale (la simplu). Jucator de baza si-n echipa de Davis Cup a Spaniei – cu care a cucerit salatiera de argint (2019) si pe care a dus-o si-n finala ATP Cup (2020).

  • VICTORII Bautista vs. Bellier: nu au jucat

ANTOINE BELLIER (#303 ATP)

A urcat deja nu mai putin de optzeci si opt de locuri in ierarhia mondiala de simplu, gratie acestei semifinale de pe iarba turneului ATP de la Mallorca (prima a carierei de profesionist), urmand a fi de saptamana viitoare al #215-lea tenismen al lumii la simplu (un nou career-best). Are meciuri si-n echipa de Davis Cup a Elvetiei, fiind coleg de echipa la un moment dat cu marele Roger Federer! Impresioneaza printr-un prim-serviciu “bomba” la cei 1,96m pe care-i masoara si executa reverul cu o singura mana.

  • VICTORII Bellier vs. Bautista: nu au jucat

Roberto Bautista – Antoine Bellier: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida la discretia spaniolului, nu doar pentru plusul de valoare sau de experienta in fazele finale ale turneelor de nivel ATP World Tour, ci si pentru prospetimea fizica si forma de moment! Roberto Bautista-Agut n-a jucat deloc in faza optimilor de finala, beneficiind de retragerea din turneu a australianului Nick Kyrgios, iar in faza sferturilor de finala a petrecut pe teren putin peste o ora in duelul cu liderul mondial in exercitiu – rusul Daniil Medvedev (6-3 6-2 / nu si-a cedat deloc serviciul, salvand singura minge de break oferita – pe parte de retur a fructificat trei din totalul celor sase oportunitati de break avute pe parte de retur). De cealalta parte, elvetianul Antoine Bellier a trecut de spaniolul Pablo Carreno-Busta (6-3 6-4) in faza optimilor de finala si a fost la un pas de eliminare in duelul cu olandezul Tallon Griekspoor (5-7 7-6 6-2 / treisprezece asi expediati, cinci duble greseli comise, si-a cedat serviciul o singura data – dar i-a oferit oponentului opt mingi de break – iar pe parte de retur a fructificat doua din totalul celor noua oportunitati de break avute la dispozitie) din faza sferturilor de finala.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 6 / 54
Calcul:
-455 RON
ROI:
-3.5 %
Pariuri:
1022 / 77 / 778
Calcul:
-5 349 RON
ROI:
-2.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 131
71 / 6 / 54
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1878
1022 / 77 / 778
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sub 22,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii