Roberto Bautista — Andrea Vavassori
Incheiat

Roberto Bautista — Andrea Vavassori: pronosticuri Tenis Valencia

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Bautista vs. Vavassori.

Marţi la amiază, 21/11/2023, nu mai devreme de ora 14:00, Roberto Bautista şi Andrea Vavassori vor juca în primul tur de simplu masculin al competiţiei ATP Challenger Tour de la Valencia (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 1.45 @ Roberto Bautista vs. 2.70 @ Andrea Vavassori!

ROBERTO BAUTISTA (#62 ATP)

Roberto Bautista Agut (treizeci şi cinci de ani) s-a nascut şi are reşedinta la Castellon de la Plana (Spania), are o vasta experienta-n spate la cel mai înalt nivel – fiind la un moment dat chiar al #9-lea în lume la simplu (04/11/2019) – are în palmares un total de unsprezece titluri de nivel ATP World Tour la simplu (şapte pe hard outdoor | două pe zgură | unul pe hard indoor | unul pe iarbă), niciunul cucerit totuşi pe parcursul sezonului regulat! N-a mai fost prezent la ediţia precedenta a turneului de la Valencia challenger. Este jucator de mana dreapta, executa reverul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,83m!

● VICTORII Bautista vs. Vavassori: 6-3 6-4 (Halle ATP, 2023, iarbă)

ANDREA VAVASSORI (#167 ATP)

Andrea Vavassori (douăzeci şi opt de ani), s-a nascut la Torino (Italia) şi are reşedinta la Pinerolo (Italia), n-a fost niciodata-n prima suta mondiala la simplu – dar este al #50-lea tenismen al lumii la dublu, acolo unde şi are-n palmares trei titluri de nivel ATP World Tour (toate pe zgură – două cucerite în acest an). Spre deosebire de adversarul lui, a fost prezent la ediţia anterioară a turneului de la Valencia challenger – eliminat pe atunci încă din faza optimilor de finală de ibericul Javier Barranco Cosano (4-6 6-1 6-7). Este la rându-i dreptaci – dar executa backhand-ul cu o singură mâna şi masoara-n jur de 1,91m!

● VICTORII Vavassori vs. Bautista: nici o victorie

Roberto Bautista – Andrea Vavassori: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă (per total) echilibrata – deschisa oricărui rezultat – dar sunt de părere că plusul de experienţă al spaniolului (la pachet cu suportul necondiţionat al publicului iberic) vor cântări în cele din urma decisiv în favoarea acestuia! Roberto Bautista Agut a evoluat ultima data-n cadrul turneului ATP World Tour de la Sofia (hard indoor) – acolo unde a trecut în runda inaugurală de sarbul Miomir Kecmanovic (7-6 6-7 7-6) şi-a pierdut în faza optimilor cu maghiarul Fabian Marozsan (3-6 6-3 6-7). De cealaltă parte, dublistul italian Andrea Vavassori a evoluat ultima dată-n 06/11/2023 pe hardul indoor al turneului de la Helsinki challenger – pierdea în primul tur cu francezul Arthur Rinderknech (4-6 6-7).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Pont
Roberto Bautista & peste 19,5 game-uri în meci
Cf
Cote
2.32
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru Challenger
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Roberto Bautista & peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token