Roberto Bautista — Andrea Pellegrino
Incheiat

Roberto Bautista — Andrea Pellegrino: pronosticuri Tenis Valencia

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Bautista vs. Pellegrino.

Miercuri la amiază, 22/11/2023, nu mai devreme de ora 14:30, Roberto Bautista şi Andrea Pellegrino vor juca în faza optimilor de simplu masculin al competiţiei ATP Challenger Tour de la Valencia (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 1.33 @ Roberto Bautista vs. 3.25 @ Andrea Pellegrino!

ROBERTO BAUTISTA (#62 ATP)

Chiar dacă zgura este ultima în preferinţele ibericului în ceea ce priveşte suprafeţele de joc, este cap de serie numărul unu în cadrul turneului ATP Challenger Tour de la Valencia (Spania) şi totodată obligat sa-şi respecte blazonul de fost număr nouă mondial (o vastă experienţă-n spate la cel mai înalt nivel – dar a ajuns şi el la vârsta de treizeci şi cinci de ani şi se apropie uşor-uşor de retragerea din activitate). După mai multe competiţii de nivel ATP World Tour care s-au desfăşurat pe hard indoor, Roberto Bautista-Agut a venit pe zgura spaniolă şi l-a eliminat în primul tur pe italianul Andrea Vavassori (6-3 6-4). 

● VICTORII Bautista vs. Pellegrino: nu au jucat

ANDREA PELLEGRINO (#151 ATP)

Andrea Pellegrino (douăzeci şi şase de ani) s-a născut şi are reşedinţa la Bisceglie (Italia) – are-n palmares un singur titlu de nivel ATP World Tour (cucerit la dublu – pe zgură – în luna martie a sezonului regulat), a fost clasat cel mai sus al #136-lea în lume la simplu (26/09/2022) şi la ediţia anterioară a turneului ATP Challenger Tour de la Valencia se oprea-n faza sferturilor de finală, eliminat de cel care avea să devină ulterior şi campion – ucraineanul Oleksii Krutykh (6-3 3-6 2-6). Este jucător de mână dreaptă (zgurist la bază) care execută backhand-ul cu ambele mâini şi măsoară-n jur de 1,85m! 

● VICTORII Pellegrino vs. Bautista: nu au jucat

Roberto Bautista – Andrea Pellegrino: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida (per total) echilibrata – şi chiar deschisa oricarui rezultat – avand în vedere ca spaniolul nu mai este la “prima tinereţe” şi nu evolueaza pe una din suprafeţele sale favorite, în timp ce italianul trece printr-o forma de moment excelentă pe zgură! Andrea Pellegrino l-a eliminat fara drept de apel în runda inaugurala de la Valencia challenger pe rusul Ivan Gakhov (6-3 6-1 / nici un as expediat, nici o dubla greşeala comisa, nu i-a oferit vreo minge de break oponentului, realizând totuşi patru break-uri pe parte de retur), iar pe parcursul ultimelor doua luni a adunat un total de PAISPREZECE VICTORII – cu doar TREI ÎNFRÂNGERI (la simplu) pe acest tip de suprafaţă lentă (la nivel ATP Challenger Tour).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Pont
Peste 19,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.55
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru Challenger
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token