RNG — Entity Gaming
Incheiat

RNG — Entity Gaming: ponturi The International 11

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Royal Never Give Up - Entity Gaming, de la The International 11.

Joi dupa-amiaza, de la ora 14:00, in lower-bracket la The International 11, avem meciul RNG - Entity Gaming.

Royal Never Give Up - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

RNG a fost prima echipa din China in afara locurilor directe la TI. Asadar, in teorie, a fost cea mai puternica formatie in calificarile regionale. Si RNG nu a dezamagit, cu un parcurs impecabil prin upper-bracket si o victorie facila la Xtreme Gaming in finala, 3-0. Dupa primele doua zile de competitie, RNG parea favorita la upper-bracket. Dar a urmat o zi 3 dezastruoasa, cu trei infrangeri. Prin urmare, Sommus si baietii au terminat pe 6 grupa A, cu patru victorii, o remize si patru infrangeri. RNG nu a mai castigat un meci din ziua a 2-a.

Entity Gaming - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Entity Gaming a avut un progres uimitor in aceasta formula. Bine, cu Pure inlocuindu-l pe Crystallis, plecat la Team Secret. In ultimul an, Entity a luat locul 5 / 6 atat la Arlington Major, cat si la ESL One Malayesia. Au trebui sa joace in calificarile regionale pentru a veni la TI, calificari pe care le-au castigat fara sa cedeze vreo harta (au fost 9-0). Insa jocul nu s-a legat si in grupe la TI. Entity a terminat pe locul 8 in grupa B si asta datorita unui succes in tiebreaker, 2-0 cu Talon. 

RNG - Entity: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Cat de bine mergea RNG inainte sa apara problema cu covid-ul. Prima data a fost depistat Sommus, pentru ca apoi alti trei componenti sa fie testati pozitiv. De aceea si ultimele rezultate din grupa. Au fost totusi aproape 2 zile de repaus si asiaticii ar trebui sa fie ceva mai sanatosi. Entity e o echipa care nu se grabeste neaparat sa incheie partidele, chit ca alege uneori strategii de push. Dar pentru ca vorbim de un BO1, ma indoiesc ca vreuna va risca. Ambele vor cauta sa-si procure un avantaj indiscutabil inainte de a se duce high ground. 

Pont
Peste 38 de minute (durata meciului)
Cf
Cote
1.55
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 38 de minute (durata meciului)
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Copy the token