Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Rio Ave - Jagiellonia. Pontul lui rossonero07

0

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.70 pentru disputa dintre Rio Ave si Jagiellonia, din preliminariile Europa League.

Rio Ave - Jagiellonia. Pontul lui rossonero07

In aceasta seara, de la ora 22:00, Rio Ave va primi pe "Estádio dos Arcos" vizita celor de la Jagiellonia, intr-o partida in care ma astept ca echipa gazda sa se impuna.


Rio Ave este vazuta ca favorita in aceasta infruntare, conform agentiilor de pariuri, fiiind ce-i drept o echipa mai buna, ce evolueaza intr-un campionat mai puternic, iar de asemenea, este avantajata si de faptul ca joaca pe teren propriu. Portughezii au jucat in Europa League o singura data in intreaga lor istorie, in sezonul 2014/2015, atunci cand terminau ultimii intr-o grupa cu Dinamo Kiev, Aalborg si Steaua Bucuresti. In pre-sezon, echipa condusa de José Gomes s-a descurcat fantastic, in cele cinci partide amicale disputate izbutind patru victorii si o remiza, clacand insa in primul meci oficial, cel cu Jagiellonia, din deplasare, pierzand cu 1-0, astfel ca in aceasta infruntare este nevoita sa se impuna la o diferenta de minim doua goluri.


Jagiellonia de partea cealalta, este o echipa modesta, fiind sub adversara sa, din punct de vedere al valorii, astfel ca in aceasta infruntare porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, mai ales ca joaca in deplasare. Polonezii joaca pentru a cincea oara in preliminariile Europa League, in precedentele patru participari avand evolutii modeste, nereusind sa treaca mai departe de turul al treilea. Spre deosebire de adversara sa, echipa antrenata de Ireneusz Mamrot si-a inceput aventura in campionatul intern, acolo unde, in prima etapa, a clacat, pierzand cu Lechia Gdansk pe teren propriu, urmand apoi o victorie in fata celor de la Arka Gdynia.


Rio Ave este fara dubii echipa mai buna, iar astazi ma astept sa faca o figura frumoasa si sa se impuna, bazandu-ma si pe faptul ca are de partea sa avantajul terenului propriu, acolo unde suporterii pot juca un rol important.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gazdele castiga