Richard Gasquet — Joao Sousa: pronosticuri Tenis ATP Geneva

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Gasquet vs. Sousa.

Vineri la pranz, 20/05/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Richard Gasquet si Joao Sousa vor juca in cea de a doua semifinala a competitiei ATP World Tour de la Geneva (Elveţia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 1.46 @ Richard Gasquet vs. 2.98 @ Joao Sousa!

RICHARD GASQUET (#75 ATP)

Nu mai onorase cu prezenta turneul ATP de la Geneva de-a lungul carierei, dar are ocazia la varsta de aproape treizeci si sase de ani sa-si mai treaca in palmares cel putin o finala (ar fi a optsprezecea) – daca nu chiar un nou trofeu de campion la acest nivel (ar fi al saisprezecelea), deoarece evolutiile francezului de pana-n aceasta faza a competitiei au fost “ca-n vremurile bune”. Ca niciodata, serviciul veteranului a fost extrem de eficient, la fel si spectaculoasa lovitura de backhand executata cu o singura mana!

  • VICTORII Gasquet vs. Sousa: nu au jucat

JOAO SOUSA (#79 ATP)

Are treizeci si trei de ani si de asemenea multa experienta in spate la nivel inalt, a fost la un moment dat al #28-lea in lume la simplu (16/05/2016) si are in palmares patru titluri de nivel ATP World Tour si alte sapte finale pierdute! S-a nascut la Guimaraes (Portugalia) dar are resedinta la Barcelona (Spania), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Frederico Marques. Daca va izbuti cumva sa avanseze in ultimul act pe zgura turneului ATP de la Geneva, si-ar egala cel mai bun rezultat din aceasta competitie (finala din 2015).

  • VICTORII Sousa vs. Gasquet: nu au jucat

Richard Gasquet – Joao Sousa: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de francez, fiind de parere ca acesta s-a reinventat cumva pe zgura genoveza, a capatat multa incredere in urma victoriilor precedente si chiar ar putea avea o sansa la trofeu, in ciuda faptului ca in finala cel mai probabil va fi si Casper Ruud (#8 ATP). Asadar, fara sa cedeze set pana-n semifinale, Richard Gasquet l-a eliminat in faza optimilor pe rusul Daniil Medvedev (6-2 7-6) si-n faza sferturilor de finala pe polonezul Kamil Majchrzak (6-2 6-4 / nu si-a cedat serviciul, a pierdut un singur punct cu prima minge de serviciu, si-a procurat opt mingi de break – trei fructificate). De cealalta parte, tot fara set cedat a ajuns aici si portughezul Joao Sousa, acesta impunandu-se din postura de outsider in toate cele trei meciuri precedente – Pablo Andujar (6-1 6-4) in runda inaugurala, gruzinul Nikoloz Basilashvili (6-4 6-3) in faza optimilor si-n fine bielorusul Ilya Ivashka (7-5 7-5 / i-a oferit opt mingi de break oponentului – doar doua dintre ele salvate, iar pe parte de retur si-a procurat paisprezece oportunitati de break – sase din ele fructificate) in faza sferturilor de finala. 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 5 / 53
Calcul:
-1 136 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 103
43 / 5 / 53
Calcul:
ROI: -11.2 %
Pariuri: 2625
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 games @ Richard Gasquet
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi