Reilly Opelka — Mitchell Krueger: pronosticuri Tenis ATP Houston

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Opelka vs. Krueger.

Joi noapte, 07/04/2022, nu mai devreme de ora 02:00, Reilly Opelka si Mitchell Krueger vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Houston (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.36 @ Reilly Opelka vs. 3.20 @ Mitchell Krueger!

REILLY OPELKA (#18 ATP)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut la St. Joseph – Michigan (Statele Unite) dar are resedinta la Delray Beach – Florida (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 2,11m si poseda un prim serviciu generator de asi (poate cel mai bun serviciu din circuitul masculin la ora actuala), beneficiaza de suportul antrenorilor Jay Berger & Neville Godwin! Are parte per total de un sezon regulat bun – treisprezece victorii si doar sase infrangeri suferite.

  • VICTORII Opelka vs. Krueger: 6-3 7-6 (Australian Open, 2017, hard outdoor), 5-7 6-3 6-4 (Wimbledon, 2018, iarba)

MITCHELL KRUEGER (#161 ATP)

A pornit bine sezonul regulat cu o semifinala pe hardul outdoor de la Traralgon challenger (hard outdoor), a continuat cu faza optimilor de finala la Delray Beach (hard outdoor), calificarea pe tabloul principal al Masters-ului de la Miami si acum faza optimilor de finala de la Houston (zgura), in conditiile in care la precedentele trei participari la cel din urma turneu nu reusea sa treaca de calificari! Nu este nici pe departe un tenismen care sa prefere jocul pe zgura, dar are capacitatea de a se adapta.

  • VICTORII Krueger vs. Opelka: 6-3 6-4 (Indian Wells challenger, 2018, hard outdoor)

Reilly Opelka – Mitchell Krueger: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata intre cei doi americani, cu over la game-uri, luand in considerare faptul ca outsider-ul va intra pe teren cu gandul ca nu are nimic de pierdut, in timp ce favoritul va evolua pe o suprafata pe care o detesta si vine dupa o retragere timpurie din turul al doilea de la Miami Open! Mitchell Krueger are avantajul de a fi disputat deja trei partide pe zgura de la ATP Houston, fara sa cedeze set in fata unor adversari precum australianul Matthew Ebden (7-5 6-1 / sase asi expediati, sase duble greseli comise, nu si-a cedat serviciul, realizand trei break-uri pe retur), compatriotul Michael Mmoh (6-3 6-3 / patru asi expediati, o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul o data, realizand patru break-uri pe retur) si-n fine pe tabloul principal peruanul Juan Pablo Varillas (5-1 ret. / doi asi expediati, nici o dubla greseala comisa, nu si-a cedat serviciul, realizand doua break-uri pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 4 / 53
Calcul:
-683 RON
ROI:
-6.4 %
Pariuri:
1402 / 103 / 1107
Calcul:
-4 765 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
49 / 4 / 53
Calcul:
ROI: -6.4 %
Pariuri: 2620
1402 / 103 / 1107
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 22,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi