Raven Klaasen / Michael Venus – Ivan Dodig / Filip Polasek: pronosticuri Turneul Campionilor

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul de dublu Klaasen / Venus vs. Dodig / Polasek.

Raven Klaasen / Michael Venus – Ivan Dodig / Filip Polasek: pronosticuri Turneul Campionilor

Joi (14/11/2019), nu mai devreme de ora 20:00, Raven Klaasen & Michael Venus si perechea Ivan Dodig & Filip Polasek vor inchide “Grupa Jonas Bjorkman” @ “Turneul Campionilor” de la Londra (hard indoor).

KLAASEN & VENUS (#5 ATP Doubles)

Formeaza o echipa solida in circuitul masculine inca de anul trecut! In sezonul regulat cei doi se pot lauda cu performante notabile pe mai toate suprafetele – mai putin pe hard indoor (evident, fara sa luam in calcul acest turneu). Pe parcursul acestui an au cucerit turneele de la Halle (iarba) si Washington (hard outdoor), au ajuns pana in finala la Auckland (hard outdoor) si Roma (zgura), au facut sfert de finala la Australian Open (hard outdoor) si semifinala la Wimbledon (iarba). Aici la Nitto ATP Finals i-a invins in minim de seturi pe Rajeev Ram & Joe Salisbury (6-3 6-4), respectiv Lukasz Kubot & Marcelo Melo (6-3 6-4). Probabil cel mai important amanunt dupa aceste doua partide e acela ca perechea formata din sud-african si neo-zeelandez inca nu si-a cedat serviciul la “Turneul Campionilor”.

VICTORII Klaasen/Venus vs. Dodig/Polasek: nici o victorie

PALMARES NITTO ATP FINALS: 2018 (faza grupelor), 2019 (calificati in semifinale)

DODIG & POLASEK (#9 ATP Doubles)

Au hotarat sa formeze un cuplu destul de tarziu, cam pe la jumatatea sezonului regulat, iar performantele nu au intarziat sa apara: semifinalisti la Chengdu (hard outdoor), Basel (hard indoor), Paris-Bercy (hard indoor) si Wimbledon (iarba), finalisti la Antalya (iarba) si in fine campioni la Cincinnati (hard outdoor) si Beijing (hard outdoor). Practic in doar cinci luni de zile, croatul si slovacul au adunat punctele necesare calificarii la “Turneul Campionilor” in dauna unor adversari care au jucat impreuna inca din startul sezonului (impresionant, zic eu). N-au reusit sa mentina seria buna pe hardul indoor de la Londra, cu toate ca au fost mereu aproape de victorie (au luat primul set de fiecare data) atat cu Lukasz Kubot & Marcelo Melo (6-4 4-6 5-10), cat si cu Rajeev Ram & Joe Salisbury (6-3 3-6 6-10).

VICTORII Dodig/Polasek vs. Klaasen/Venus: 6-1 5-7 10-5 (Beijing, 2019, hard outdoor), 7- 6-4 (Basel, 2019, hard indoor)

PALMARES NITTO ATP FINALS: 2019 (debut, fara sanse la semifinale)

Klaasen/Venus – Dodig/Polasek: Cote la pariuri si predictii pariuri

Principalul criteriu de departajare de la “Turneul Campionilor” este urmatorul: daca echipele termina la egalitate de puncte, departajarea se face in functie de rezultatele din meciurile directe! Asadar, in conditiile in care sud-africanul si neo-zeelandezul s-au impus in minim de seturi in precedentele doua partide, acestia nu mai pot pierde primul loc din “Grupa Jonas Bjorkman” indiferent de rezultatul acestui ultim meci! Cu alte cuvinte, nu vad un scenariu in care cei doi sa joace acest ultim meci la suta la suta din capacitate si pentru a-si conserva conditia fizica, dar si pentru a evita eventuale accidentari nedorite. Un alt amanunt cu “greutate” sta in cele doua meciuri directe castigate de perechea Ivan Dodig & Filip Polasek, ultimul si cel mai recent obtinut chiar pe hard indoor (avantaj moral de partea lor).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
17 / 4 / 10
Calcul:
+82 RON
ROI:
2.6 %
Pariuri:
281 / 20 / 213
Calcul:
-1 445 RON
ROI:
-2.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 31
17 / 4 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 514
281 / 20 / 213
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Ivan Dodig & Filip Polasek
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde