Rangers – FC Porto: ponturi pariuri UEFA Europa League

Expertul Legalbet Marco vă recomandă un pronostic de cota 1.65, pentru acest duel din grupele UEFA Europa League.

Rangers: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Rangers a depasit cu brio acea perioada neagra, atunci cand echipa a fost retrogradata in esaloanele inferioare ale Scotiei. Acestia au revenit in prim plan si acum par decisi sa se lupte din nou la titlu cu Celtic, echipa ce in ultimii ani a defilat in campionatul Scotiei. Glasgow Rangers a revenit si in Europa, acolo unde spera sa faca o figura frumoasa in acest sezon si sa prinda primavara europeana. In Portugalia, scotienii au avut parte de o misiune dificila, insa in cele din urma au scos un punct important, iar pe teren propriu cu siguranta lucrurile vor sta altfel. Acestia se pot distanta de FC Porto in cazul unui succes, iar suporterii ii pot impinge de la spate catre cele 3 puncte.

⦁    ABSENTI: J. Jones (accidentat)

FC Porto: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

FC Porto reusea sa ajunga pana in sferturile UEFA Champions League sezonul trecut, insa in acest an echipa nu a mai castigat biletele catre competitia suprema. Acestia trebuie sa se multumeasca cu Europa League, acolo unde au o sansa buna de a ajunge in fazele superioare ale competitiei. Cu 4 puncte adunate in 3 runde, oaspetii trebuie sa stranga randurile si sa evite esecul in Scotia, altfel isi complica existenta. Pe plan intern lucrurile merg bine pentru fosta trupa a lui Iker Casillas, acestia incepand din nou o lupta la titlu cu rivala eterna, Benfica Lisabona.

⦁    ABSENTI: R. Baro, Sergio Oliveira (accidentati)

Rangers – FC Porto: Cote la pariuri şi pronostic

FC Porto are drept obiectiv castigarea titlului si o prezenta in primavara europeana. Daca in campionat lucrurile stau incurajator de bine, in Europa echipa nu impresioneaza. Astazi acestia vor da de un public galagios, iar misiunea din Scotia va fi una foarte dificila.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 0 / 20
Calcul:
-548 RON
ROI:
-13.4 %
Pariuri:
649 / 8 / 461
Calcul:
-5 428 RON
ROI:
-4.9 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 42
21 / 0 / 20
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
649 / 8 / 461
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe marcheaza