Biletul zilei 07.11.2019 fotbal Europa League

Rafa va ofera biletul zilei pentru ziua de joi, 07.11.2019. Joi este zi de Europa League si avem destula materie prima pentru a alcatui un bilet al zilei mic, dar voinic. Cotele sunt alese de la casa de pariuri Fortuna.

Biletul zilei 07.11.2019 fotbal Europa League

Am folosit si promotia bonus dublu, care ne aduce, pentru cele trei meciuri pariate, un plus de 5 % la cota finala a biletului jucat online. Conditia este ca valoarea minima a cotelor de pe bilet sa fie de 1.10.

Borussia Mgladbach vs Roma

Borussia are doar doua puncte in aceasta grupa si este ultima in clasament. Roma are cinci puncte si este prima in grupa. Borussia are 11 goluri marcate in ultimele trei meciuri in toate competitiile. 

In meciul tur, scorul a fost 1-1, iar acum, situatia din clasament si faptul ca sunt multi indisponibili de ambele parti ma fac sa cred ca vom avea goluri aici. Orice se poate intampla in aceasta grupa,  toate cele patru echipe din grupa au sanse reale de calificare. 

Rangers vs Porto

Rangers si Porto au cate patru puncte intr-o grupa in care Young Boys e lider, cu sase puncte.In meciul tur, de la Porto, scorul a fost 1-1 si ma astept la echilibru si in acest meci. Niciuna dintre echipe nu vrea sa piarda contactul cu primele doua locuri, ce asigura calificarea mai departe. Am ales optiunea “sub 3,5 goluri” aici.

Feyenoord vs Young Boys

Feyenoord are trei puncte in aceasta grupa in care liderul Young Boys are sase puncte agonisite. In meciul tur, Young Boys a castigat cu scorul de 2-0 si ma astept ca acum Feyenoord sa isi ia revansa. Venirea antrenorului Dick Advocaat la carma lui Feyenoord a produs deja un reviriment in campionatul intern. Astept unul si in Europa League.

Iata forma finala a biletului zilei de 7.11.2019:

Nu uitati ca zilnic avem pentru voi bilete si ponturi, dar poate mai important decat atat, va stam la dispozitie cu articolele de la sectiunea scoala pariurilor.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
3 / 0 / 11
Calcul:
-801 RON
ROI:
-57.2 %
Pariuri:
521 / 35 / 546
Calcul:
-5 829 RON
ROI:
-5.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
3 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.6 %
Pariuri: 1103
521 / 35 / 546
Calcul
ROI: -5.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Borussia MGladbach vs Roma peste 1,5 goluri & Feyenoord vs Young Boys 1x & Rangers vs Porto sub 3,5 goluri