Rafael Nadal — Carlos Alcaraz: pronosticuri Tenis ATP Madrid

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Nadal vs. Alcaraz.

Vineri la pranz, 06/05/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Rafael Nadal si Carlos Alcaraz vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP Masters Series de la Madrid (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.02 @ Rafael Nadal vs. 1.90 @ Carlos Alcaraz!

RAFAEL NADAL (#4 ATP)

Cel mai titrat tenismen din istoria “sportului alb” si de departe cel mai valoros cand vorbim de jocul pe zgura, campion de cinci ori in cadrul Masters-ului de la Madrid, spaniolul va sta acum fata-n fata pentru a treia oara cu un tanar abia ajuns la varsta maturitatii, dar care este vazut de multi drept urmasul sau! Pe parcursul sezonului regulat ibericul a adunat un numar impresionant de douazeci si doua de victorii, suferind o singura infrangere – in finala Masters-ului de la Indian Wells (versus Taylor Harry Fritz).

  • VICTORII Nadal vs. Alcaraz: 6-1 6-2 (Madrid Masters, 2021, zgura), 6-4 4-6 6-3 (Indian Wells Masters, 2022, hard outdoor)

CARLOS ALCARAZ (#9 ATP)

A ajuns la douasprezece victorii si o singura infrangere pe parcursul sezonului regulat pe zgura – sezon in cadrul caruia deja si-a trecut in palmares turneele ATP World Tour de la Rio de Janeiro, respectiv Barcelona! Prezent pentru doar a doua oara in cariera pe zgura madrilena, spaniolul de doar nouasprezece ani si-a depasit deja precedentul rezultat (era eliminat in turul al doilea anul trecut). S-a auto-depasit pe parcusul sezonului regulat si pe hard outdoor, cucerind Masters-ul de la Miami!

  • VICTORII Alcaraz vs. Nadal: nici o victorie

Rafael Nadal – Carlos Alcaraz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cei doi spanioli veniti din generatii total diferite, dar consider ca astazi va fi un prilej bun pentru Carlos Alcaraz sa-si depaseasca in sfarsit tizul, contextul fiind mai favorabil ca niciodata – are sapte victorii consecutive pe zgura, i-a eliminat pe tabloul principal al Masters-ului de la Madrid pe gruzinul Nikoloz Basilashvili (6-3 7-5), respectiv britanicul Cameron Norrie (6-4 6-7 6-3 / sapte asi expediati, si-a cedat serviciul de doua ori, a fructificat cinci din cele sapte oportunitati de break pe parte de retur). De cealalta parte, fara sa fie la suta la suta din punct de vedere fizic (a acuzat ceva probleme la nivelul arcului costal), Rafael Nadal l-a invins in turul al doilea pe sarbul Miomir Kecmanovic (6-1 7-6) si a salvat mingi de meci in duelul cu belgianul David Goffin (6-3 5-7 7-6 / peste trei ore petrecute pe teren, sapte asi expediati, si-a cedat serviciul de trei ori – oferind cinci mingi de break – pe retur a realizat trei break-uri din unsprezece oportunitati) din faza optimilor de finala.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) +2,5 games @ Carlos Alcaraz
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi