Radu Albot vs Juncheng Shang
Incheiat

Radu Albot vs Juncheng Shang: pronosticuri Tenis Delray Beach

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Albot vs. Shang.

Marţi seară, 13/02/2024, nu mai devreme de ora 23:30, Radu Albot şi Juncheng Shang vor juca în primul tur de simplu masculin al competiţiei ATP World Tour de la Delray Beach (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru jucători: 2.25 @ Radu Albot vs. 1.65 @ Juncheng Shang!

RADU ALBOT (#137 ATP)

Radu Albot (treizeci şi patru de ani) s-a născut şi are reşedinţa la Chişinău (Moldova), deşi marte parte din carieră şi-a petrecut-o antrenându-se prin Statele Unite ale Americii, este jucător de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,75m şi beneficiază de suportul cuplului de antrenori format din Burghard Riehemann & Vladimir Albot! Are-n palmares un singur titlu de nivel ATP World Tour (la simplu) – cucerit chiar aici pe hardul outdoor de la Delray Beach (2019) şi-a fost la un moment dat clasat al 39-lea în lume la simplu (05/08/2019). La ediţia de anul trecut a turneului ATP de la Delray Beach se oprea-n penultimul act al competiţiei – învins de Miomir Kecmanovic (6-7 6-3 2-6).

● VICTORII Albot vs. Shang: nu au jucat

JUNCHENG SHANG (#139 ATP)

Juncheng Shang (nouăsprezece ani) s-a născut la Beijing (China) şi are reşedinţa la Bradenton, Florida (Statele Unite), este jucător de mână stângă care execută reverul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,80m şi beneficiază de suportul antrenorului Martin Alund! În urmă cu doi ani a cucerit primul titlu de nivel ATP Challenger Tour din carieră (la simplu) – Lexington challenger (hard outdoor) – iar în sezonul regulat a disputat prima lui semifinală (la profesionişti) de nivel ATP World Tour, pe asfaltul turneului ATP de la Hong Kong. Nu a mai fost prezent în trecut la turneul ATP de la Delray Beach (hard outdoor).

● VICTORII Shang vs. Albot: nu au jucat

Radu Albot – Juncheng Shang: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă în care “outsider”-ul poate produce surpriza – deoarece moldoveanul are de partea lui plusul de experienţă şi mai ales plusul de motivaţie (evoluează în cadrul competiţiei care i-a adus cele mai multe bucurii de-a lungul carierei – practic acesta este turneul preferat al acestuia). Mai mult decât atât, un alt avantaj al lui Radu Albot este reprezentat de faptul că a disputat deja două meciuri oficiale în faza calificărilor turneului ATP de la Delray Beach, învingându-i acolo în minim de seturi pe danezul August Holmgren (6-3 6-4) şi pe francezul Terence Atmane (7-5 6-4 / trei aşi expediaţi, şase duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de trei ori, realizând totuşi un total de cinci break-uri pe parte de retur). De cealaltă parte, asiaticul Juncheng Shang n-a mai evoluat din data de 20/01/2024 – atunci când era eliminat în turul al treilea de la Australian Open de ibericul Carlos Alcaraz Garfia (1-6 1-6 0-1 ret.). 

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
(AH) +2,5 game-uri în meci @ Radu Albot
Cf
Cote
1.75
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) +2,5 game-uri în meci @ Radu Albot
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token