PSG. LGD — Virtus.pro: ponturi Dota 2

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida PSG.LGD - Virtus.pro, de la The International 10.

Joi, de la ora 19:00, pe “Arena Nationala” din Bucuresti, avem meciul PSG.LGD - VP, in upper-bracket la The International 10.

PSG.LGD - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

PSG.LGD este cea mai buna echipa din lume, chiar daca a terminat DPC pe pozitia secunda. Insa a demonstrat aceasta putere in faza grupelor, cand a pierdut o singura harta, in fata celor de la Secret. In prima runda din upper-bracket, LGD a mai cedat o harta, dar tot a castigat, 2-1 cu T1. A fost insa o harta pierduta intr-unul dintre cele mai bune jocuri de la acest turneu. Pe harta decisiva, Ame si baietii nu le-au mai dat nicio sansa adversarilor.

VP - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Virtus.pro are un loc secund la ESL One Summer si un loc trei la ESL One Fall in acest an. Organizatia ruseasca a terminat pe pozitia a treia DPC, iar in grupa A de la TI jocul a fost destul de solid, cu cinci victorii, doua infrangeri si un egal. In prima partida din fazele eliminatorii, VP a dispus de VG, scor 2-1. Pe harta secunda, gpk a fost fenomenal pe Puck. Ceea ce nu mira pe nimeni, fiindca mid-ul celor de la VP se numara printre cei mai speciali jucatori pe aceasta pozitie. 

PSG.LGD - VP: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Amandoua echipele au jucat trei harti in precedentul tur, iar pentru fiecare formatie doua dintre cele trei harti s-au dus peste 36 de minute. Interesant mi se pare si faptul ca LGD a pierdut doua harti, iar in ambele NothingToSay a fost pe Death Prophet. Castigatoarea ajunge in primele trei la aceasta competitie, asa ca nu cred ca se va risca foarte mult. Depindem mult si de draft, insa in aceasta faza cam toate echipele prefera sa astepte sa fie mult in fata inainte sa incerce sa incheie o harta.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 11
Calcul:
-184 RON
ROI:
-8.0 %
Pariuri:
1303 / 45 / 938
Calcul:
-115 RON
ROI:
-0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 23
12 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2290
1303 / 45 / 938
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 36 de minute pe prima harta

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii