PSG.LGD — BOOM Esports
Incheiat

PSG.LGD — BOOM Esports: ponturi The International 11

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida PSG.LGD - BOOM Esports, de la The International 11.

Vineri, de la ora 14:00, avem meciul PSG.LGD - BOOM ESports, din lower-bracket de la The International 11.

PSG.LGD - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

PSG.LGD a fost cea mai buna formatie si in acest sezon, pastrandu-si si rosterul de la precedentul TI. LGD a castigat primele doua tururi in regiune (China) si s-a impus la Riyadh Masters, dar a pierdut finala Arlington Major, 1-3 cu Team Spirit. Startul in grupe a fost unul modest, insa LGD a scos-o la capat cu un loc 3 in grupa A. A dat peste Team Secret in upper-bracket, iar infrangerea a fost destul de clara, 0-2. Asta desi harta 2 se putea duce in orice directie.

BOOM Esports - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

BOOM Esports este una dintre cele mai iubite echipe din SEA. Iar stilul de joc este unul complex, putin diferit fata de alte echipe din aceasta zona. BOOM a jucat groaznic pana in ultima zi din grupe, cand a castigat cu EG, 2-0. Victorie ce i-a permis sa mearga la tiebreakers, acolo unde au trecut lejer de Soniqs si BetBoom. Seria de BO1 a continuat si in lower-bracket, cu un succes aproape la fel de clar cu Team Spirit.

PSG.LGD - BOOM Esports: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Sa elimini campioana nu este putin lucru. BOOM a castigat asadar ultimele cinci harti jucate si va avea aportul publicului. Mai ales ca e singura echipa din SEA ramasa in competitie. LGD a parut derutata, cu erori masive pentru renumele acestei formatii. Pur si simplu nu s-a legat mai nimic, in ciuda faptului ca Ame continua sa farmeze foarte bine meci de meci. E greu de anticipat cine se ma impune, insa daca va castiga, LGD probabil va fi implicata intr-un meci lung.

Ponturi
Peste 4,5 roshani ucisi
Cf
Cote
2.18
Ponturi pentru e-sports Ponturi pentru Dota 2
Va fi acest pariu castigator?
Peste 4,5 roshani ucisi
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token