PPD Zagreb - Pick Szeged. Ponturi Pariuri Liga Campionilor

Expertul Legalbet, Milan, va recomanda partida din Liga Campionilor, unde PPD Zagreb joaca contra celor de la Pick Szeged, la o cota de 1.76.


PPD Zagreb - Pick Szeged. Ponturi Pariuri Liga Campionilor

Duminica seara, incepand cu ora 21:00, PPD Zagreb primeste vizita celor de la Pick Szeged, in prima etapa a grupei B din Liga Campionilor. Se anunta o partida interesanta, in care oaspetii sunt cotati cu prima sansa.


PPD Zagreb


Din 1992 a castigat de 27 de ori campionatul intern si nici in urmatorii ani nu cred ca va avea probleme. In sezonul precedent, in Liga Campionilor, nu s-a descurcat delob bine. A terminat pe ultimul loc in grupa A, cu doar 6 puncte obtinute in cele 14 partide. Din aceasta cauza, lotul a suferit modificari majore, iar pe banca tehnica a fost adus Lino Cervar, selectionerul Croatiei. Igor Vori, Tonci Valcic si Mario Vuglac s-au retras, in timp ce Josip Valcic a fost numit director tehnic. Nu mai putin de noua jucatori au fost adusi in aceasta vara, dar nici cu acest lot nu cred ca poate obtine rezultate bune in Liga Campionilor. In SEHA Liga, se afla pe locul patru dupa primele trei etape. La inceputul saptamanii a jucat contra celor de la Steaua Bucuresti si s-a impus fara mari probleme la 24-17, dupa o prima repriza echilibrata.
Pick Szeged


Dupa 11 ani de seceta, in care Veszprem a dominat campionatul intern, in sezonul precedent a castigat campionatul, dupa o lupta foarta stransa. Nici in Liga Campionilor nu s-a facut de rusine, unde a ajuns pana in "semifinale". Pentru actualul sezon, Juan Carlos Pastor a primit intariri. Conducerea clubului a profitat de situatia financiara a celor de la Vardar si l-a transferat pe Jorgen Magueda si Joan Canellas. In poarta a fost adus Mikro Alilovic, de la eterna rivala, Telekom Veszprem. Noul sezon a inceput excelent, dupa primele trei etape se afla pe primul loc cu maximum de puncte. Etapa precedenta a evoluat pe teren propriu, contra celor de la Eger. A fost o partida fara istoric, in care Szeged s-a impus fara probleme, la 15 goluri diferenta. Obiectivul echipei este castigarea campionatului si un parcurs cat mai lung in Liga Campionilor.


Intalniri directe


Pana acum cele doua echipe s-au intalnit de zece ori, iar Pick Szeged conduce la general cu 6-4. In sezonul precedent, s-au intalnit in Liga Campionilor, unde Pick Szeged a castigat ambele partide, cu 28-23, respectiv 30-28.


Szeged s-a intarit serios in aceasta vara si poate repeta performanta din sezonul precedent. Are un lot valoros si ar trebui sa castige aceasta partida, fara mari probleme.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.76
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
292 / 58 / 280
Calcul:
+2 281 RON
ROI:
+1.0 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri: 630
292 / 58 / 280
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Pick Szeged -2.5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide