Portugalia - Maroc. Pontul lui Nica

Tipsterul Legalbet Nica se așteaptă ca echipa mai slab cotată în acest meci să marcheze și ne propune un pariu cu o cotă de 1,83.

Portugalia - Maroc. Pontul lui Nica

Portugalia și Maroc se vor întâlni miercuri, 20 iunie, de la ora 15.00, pe stadionul ”Luzhniki” din Moscova, în etapa a doua din Grupa B a Cupei Mondiale din Rusia.


Portugalia a debutat cu un egal spectaculos înregistrat în fața Spaniei, scor 3-3, în care Cristiano Ronaldo a reușit un hattrick, ultimul gol fiind înscris în minutul 88. Statisticile ne spun că lusitanii au marcat atunci din toate cele 3 șuturi expediate pe spațiul porții. Adversara ei, Spania, a avut nevoie de 10 șuturi pentru a marca tot atâtea goluri.


În acest prim meci, defensiva Portugaliei a arătat destule semne de slăbiciune, cum de altfel a arătat în aproape toate meciurile jucate în 2018. Portugalia a primit gol în amicale de la două formații din Africa, Egipt (2-1) și Tunisia (2-2), de la SUA (1-1) și de la Olanda (0-3).


Anticipez că, dacă vedeta Cristiano Ronaldo nu prinde o nouă zi mare, Portugalia va avea probleme în a se impune.


Naționala Marocului a debutat la CM 2018 cu un eșec dureros în fața Iranului, scor 0-1, cu un gol primit în ultimul minut. Maroc a dominat meciul respectiv, a avut o posesie de 63% și și-a creat mai multe ocazii de a înscrie. Marocul va privi meciul cu Portugalia ca pe unul decisiv în tentativa ei de a obține puncte și a încerca o calificare istorică în optimi.


În 5 din 6 meciuri amicale din acest an, Maroc a reușit să marcheze măcar un gol. A obținut printre altele victorii cu Serbia (2-1) și Nigeria (3-1). Maroc folosește de obicei un sistem de joc ofensiv, 3-4-3.


Există un singur meci oficial jucat între cele două formații, la Mondialul din 1986. A fost atunci Maroc - Portugalia 3-1.


Din aceste motive, cred că Marocul va reuși să marcheze primul ei gol la Cupa Mondială din Rusia chiar în meciul cu Portugalia, iar cota de 1,83 pentru acest pariu mi se pare una foarte interesantă.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.83
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
+1.0 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: +1.0 %
Comentarii
1
legalbet.ro alegerea nu se poate face. @nica
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide