Portugalia în Grupa F de la Euro 2020, ponturi pariuri Campionatul European de fotbal

Expertul Legalbet - Cristian Mihală - vă oferă predicția sa pentru pariul antepost Poziția Portugaliei la final în grupa de la Euro 2020.

Așteptarea a luat sfârșit și intrăm în linie dreaptă pentru debutul EURO 2020, iar casa de pariuri 888 Sport ne-a pregătit o serie de pariuri antepost pentru turneul final ce se va disputa între 11 iunie și 11 iulie 2021.

Portugalia, Germania și Franța, în Grupa F de la Euro 2020

Amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus, Euro 2020 stă să înceapă și mai avem mai puțin de două săptămâni până la meciul de deschidere, Turcia – Italia, care se va juca pe Stadio Olimpico din Roma. 

Cea mai tare grupă a truneului final este fără îndoială Grupa F, acolo unde Franța, Germania, Portugalia și Ungaria se vor lupta pentru calificarea în optimi. 

Franța și Germania sunt principalele două favorite la calificare și la obținerea uneia din primele două poziții în grupă, cu cote de 1,40, respectiv 1,45, însă Portugalia are un lot plin de vedete și un prim 11 care poate emite fără probleme pretenții inclusiv la câștigarea competiției. 

În 2016, Portugalia s-a calificat în optimi cu trei remize în faza grupelor, ocupând locul 3, după Ungaria și Islanda, iar ulterior a mers până în finală și a câștigat competiția după ce a învins Franța.

Acum, Portugalia are parte de o misiune mult mai dificilă în grupe, însă cu un lot din care fac parte nume Ruben Dias, Joao Cancelo, Bernardo Silva, Joao Felix, Bruno Fernandes sau Cristiano Ronaldo poate lupta de la egal la egal cu orice formație din lume.

Poziția Portugaliei la final în Grupa F: cote la pariuri și pronostic

Portugalia va debuta la Euro 2020 cu un meci împotriva Ungariei, iar o victorie i-ar pune pe lusitani într-o poziție excelentă înaintea "finalelor" cu Germania și Franța. 

Franța e favorită la câștigarea grupei, cu o cotă de 2,40, în timp ce Germania are cotă 2,65 să încheie grupa pe prima poziție. Portugalia e abia a treia în acest top, cu o cotă de 3,50, însă cred că modul în care au fost programate partidele pune trupa lui Fernando Santos într-o poziție bună pentru ocuparea unuia din primele două locuri.

În funcție de jocul rezultatelor, ultima partidă a grupei le-ar putea regăsi pe Franța și Portugalia deja calificare, iar cele două formații să joace pentru consolidarea poziției, motiv pentru care cred că Ronaldo & Co au toate atuurile să încheie Grupa F pe una din primele două poziții.

Predicție: Portugalia va încheia în Top 2 Grupa F de la Euro 2020, la o cotă de 1,65, la 888 Sport

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-317 RON
ROI:
-22.6 %
Pariuri:
84 / 1 / 63
Calcul:
-399 RON
ROI:
-2.7 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 154
84 / 1 / 63
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Portugalia va încheia în Top 2 Grupa F de la Euro 2020