Pontul zilei Tenis — 27/05/2023
Incheiat

Pontul zilei Tenis — 27/05/2023

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Jarry vs. Dimitrov.

Sâmbătă seară, 27/05/2023, nu mai devreme de ora 16:30, Nicolas Jarry şi Grigor Dimitrov vor juca în MAREA FINALĂ de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Geneva (Elveţia, zgură outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaBaumbet – ne oferă următoarele cote la victorie pentru pontul zilei tenis: 1.80 @ Nicolas Jarry vs. 2.05 @ Grigor Dimitrov!

NICOLAS JARRY (#54 ATP)

Nicolas Jarry Fillol pe numele lui întreg s-a calificat in cea de-a cincea lui finala de nivel ATP World Tour pe care-o va disputa la simplu (doua caştigate – cu doua pierdute, în trecut), toate aceste finale disputandu-le pe zgura (de departe, suprafata preferata a sud-americanului). Principala lovitura care-i faciliteaza drumul spre caştigarea punctelor raman serviciul (masoara aproape doi metri), dar pentru un tenismen de alonja lui, impresioneaza şi prin faptul ca este capabil sa stea bine şi-n schimburile de mingi care se prelungesc (deplasare buna-n teren). A urcat deja pana pe locul al #40-lea in clasamentul live!

  • VICTORII Jarry vs. Dimitrov: 2-6 6-4 7-6 (Barcelona ATP, 2019, zgură)

GRIGOR DIMITROV (#33 ATP)

A ţinut primele pagini ale ziarelor de sport sau de can-can in ultima saptamana prin noua relaţie amoroasa pe care o are alaturi de românca Mădălina Ghenea – dar iata-l pe bulgar performand şi pe teren (nu doar in afara lui), calificandu-se in prima finala de simplu la nivel ATP World Tour din sezonul regulat! Are-n palmares opt titluri de simplu la acest nivel (cu alte şapte finale pierdute), dar ultimul titlu cucerit dateaza din anul #2017 (iar ultima finala pierduta data din anul #2018). Este dreptaci, executa backhand-ul cu o singura mana, masoara-n jur de 1,91m şi este antrenat de Daniel Vallverdu!

  • VICTORII Dimitrov vs. Jarry: nici o victorie

Nicolas Jarry – Grigor Dimitrov: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida (per total) echilibrata, cu “over” la game-uri şi poate cu set decisiv, dar sunt de parere ca sud-americanul işi merita statutul de favorit, nu doar pentru ca are avantajul moral de a se fi impus in precedentul şi singurul meci direct, ci pentru evolutiile pe care le-a avut in aceasta saptamana pe zgura de la Geneva ATP impotriva unor adversari de top! Nicolas Jarry l-a eliminat in faza sferturilor de finala pe campionul en-titre de pe zgura elveţiana – norvegianul Casper Ruud (3-6 7-6 7-5), iar in penultimul act al competitiei a dispus şi de germanul Alexander Zverev (7-6 6-3 / şapte aşi expediati, trei duble greşeli comise, nu şi-a cedat deloc serviciul, realizand un break pe parte de retur). De cealalta parte, bulgarul Grigor Dimitrov a avut nevoie de set decisiv atat in “sferturi” cu Chris O’Connell (6-7 7-5 6-4), cat şi-n semifinala cu americanul Taylor Harry Fritz (3-6 7-5 7-6 / opt aşi expediati, zece duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de patru ori, realizand tot atatea break-uri pe parte de retur).

Ponturi
Victorie @ Nicolas Jarry
Cf
Cote
1.80
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Nicolas Jarry
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token