Pontul zilei Tenis — 26/05/2023
Incheiat

Pontul zilei Tenis — 26/05/2023

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Fils vs. Nakashima.

Miercuri seară, 26/05/2023, nu mai devreme de ora 17:30, Arthur Fils şi Brandon Nakashima vor juca în faza semifinalelor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Lyon (Franţa, zgură outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaBaumbet – ne oferă următoarele cote la victorie pentru pontul zilei tenis: 1.65 @ Arthur Fils vs. 2.25 @ Brandon Nakashima!

ARTHUR FILS (#112 ATP)

Are doar optsprezece ani, iar daca-n anul #2021 inca evolua la nivel de juniori şi era pe atunci al #3-lea in lume, iata-l acum la o singura victorie distanta de a disputa prima lui finala de nivel ATP World Tour la seniori, la chiar debutul sau in cadrul turneului ATP de la Lyon! Oricum, indiferent de rezultatul acestei semifinale, tanarul francez a adunat deja punctele necesare pentru a intra in premiera in prima suta mondiala la simplu masculin! Este jucator de mana dreapta care executa reverul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,85m şi beneficiaza de suportul antrenorului Laurent Raymond.

  • VICTORII Fils vs. Nakashima: nu au jucat

BRANDON NAKASHIMA (#52 ATP)

Are şi el doar douazeci şi unu de ani (nu prea multa experienta-n spate), s-a nascut şi are reşedinta la San Diego – California (Statele Unite), este de asemenea debutant pe zgura turneului ATP de la Lyon, iar o eventuala calificare in finala ar fi cu adevarat o premiera pentru tenismenul american care evolueaza in general pe suprafetele rapide (hard outdoor/indoor sau iarba). Este la randu-i dreptaci şi executa backhand-ul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,88m şi beneficiaza de suportul antrenorului Eduardo Infantino! Are-n palmares un titlu de nivel ATP World Tour cucerit la simplu (alte doua finale pierdute). 

  • VICTORII Nakashima vs. Fils: nu au jucat

Arthur Fils – Brandon Nakashima: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida controlata şi caştigata-n cele din urma de favoritul publicului, pentru simplul fapt ca miza unei finale pe zgura de la Lyon ATP este mult mai mare pentru francez, decat pentru american – care mai mult ca sigur este deja cu gandul la Grand Slam-ul de la Roland Garros, acolo unde a reuşit anul trecut sa ajunga pana-n turul al treilea! Arthur Fils va intra pe teren şi mult mai odihnit, dupa ce-n faza optimilor adversarul lui Mikael Ymer a fost descalificat (6-5 desq.), iar in faza sferturilor de finala canadianul Felix Auger-Aliassime a declarat “forfait” şi nici nu s-a prezentat la meci. De cealalta parte, Brandon Nakashima a avut nevoie de trei seturi in “optimi” cu Arthur Rinderknech (7-6 1-6 7-5) şi de game-uri multe pentru a trece in “sferturi” de conationalul Tommy Paul (6-3 7-6 / şase aşi expediati, nici o dubla greşeala comisa, şi-a cedat serviciul de doua ori, realizand trei break-uri pe parte de retur).

Ponturi
Victorie @ Arthur Fils
Cf
Cote
1.65
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Arthur Fils
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token