Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Pontul zilei tenis 07 mal 2019 David Ferrer vs Bautlsta-Agut

0

Pontul zilei din tenis vine de la turneul Masters de la Madrid, unde vom avea un meci memorabil.

Meciul dintre David Ferrer si Roberto Bautista- Agut, ce se va juca la turneul de 1000 de puncte de la Madrid, are o incarcatura aparte. Acesta poate fi ultimul meci din cariera lui Ferrer, care si-a anuntat retragerea din circuitul profesionist de tenis.

David Ferrer - forma actuala, puncte forte,statistici

Am vorbit aici despre retragerea din tenis a lui David Ferrer. Festivitatea oficiala a retragerii  lui Ferru a avut deja loc in prima zi a turneului, acum urmeaza tenisul.

Ferru nu ajucat rau sezonul de zgura, atat cat a fost el pentru David. Au fost trei victorii si doua infrangeri, cu succes la Jaziri, la Buenos Aires, dar si cu doua meciuri castigatoare la Barcelona, in fata lui Misha Zverev si Lucas Pouille. A pierdut la cel mai bun prieten al sau, Rafa Nadal.

Indiferent de rezultatul acestui meci, stiu ca Ferru va dovedi aceeasi tenacitate care l-a facut atat de iubit si respectat in circuit.

Roberto Bautista- Agut - forma actuala, puncte forte, statistici

Spaniolul Bautista-Agut a avut un sezon excelent pe hard, iar pe zgura are trei victorii si doua infrangeri in acest sezon. A fost invins la Mone Carlo, in turul al doilea , de Rafa Nadal, iar la Munchen, saptamana trecuta, a pierdut in fata italianului Berrettini, in semifinala. Acest meci s-a jucat duminica, iar meciul cu Ferru ar fi trebuit sa se dispute luni, dar a fost reprogramat pentru marti, tocmai pentru ca Agut sa aiba macar o zi de pauza.

Bautista -Agut se simte bine pe fundul terenului, are un joc tipic de zgura, dar se simte foarte bine si pe hard.

David Ferrer vs Roberto Bautista- Agut - pronostic si cote pariuri

Se vor intalni doi jucatori nativi de zgura aici. David Ferrer va lupta, asta a facut toata viata in tenis, asta va face si acum. Agut e mai tanar si, desi au acelasi stil de joc, Robero are un plus in agresivitatea loviturilor. Cred ca Bautista-Agut se va impune aici. Casa de pariuri Betano ne asigura o cota atragatoare.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 12
Calcul:
-455 RON
ROI:
-19.8 %
Pariuri:
418 / 29 / 388
Calcul:
-1 745 RON
ROI:
-2.1 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 23
11 / 0 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 839
418 / 29 / 388
Calcul
ROI: -2.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Bautista- Agut -1,5 games, handicap asiatic