Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Pontul zilei din tenis Sam Querrey vs Taylor Fritz

Rafa va ofera pontul zilei din tenis, meciul dintre Sam Querrey si Taylor Fritz

Pontul zilei din tenis Sam Querrey vs Taylor Fritz

Pontul zilei din tenis Sam Querrey vs Taylor Fritz vine de la un meci ce se va juca la turneul Masters 1000 de la Shanghai.

Esre vorba despre un turneu ce se joaca pe suprafata hard, in aer liber. La turneu participa cei mai multi dintre jucatorii de top ai lumii.  Exceptia se numeste Rafa Nadal, accidentat la genunchi, dar vor fi angrenati in lupta Roger Federer si Nole Djokovic.

Eu va voi vorbi despre meciul dintre doi americani, Sam Querrey si Taylor Fritz. Daca spunem americani, spunem imediat iubitori de supafete dure, asa ca cei doi ar trebui sa se simta ca pestii in apa pe terenurile din China.

Va propun o cota prudenta pentru acest meci, de la casa de pariuri Superbet.

Sam Querrey – forma sportiva actuala

"Marele Sam" are 31 de ani si 1.98 metri. Bilantul sau pe suprafete hard este negativ in acest an, 11-13, dar Querrey are resursele necesare pentru  a schimba acest lucru.

Arma sa principala este serviciul , iar cei 14 asi expediati in terenul micutului Diego Schwartzman in meciul sau din primul tur de aici stau marturie in acest sens.

Sam a castigat 87% din punctele in care a servit cu prima lovitura de serviciu, acesta e un procentaj minunat.


La sfarsitul lunii trecute, la turneul de la Chengdu, Sam a acces in  sferturi de finala, unde a pierdut chiar la oponentul sau din acest meci, Taylor Fritz. A fost un meci decis in doua seturi cu prelungiri , 7-6, 7-5 pentru Fritz.

Este demn de remarcat faptul ca Sam Querrey a servit 10 asi in acel meci, iar Fritz, 13.


Taylor Fritz – forma sportiva actuala

Taylor Fritz este cu zece ani mai tanar decat oponentul sau. El are un bilant impunator pe hard in acest sezon, un 31-12 care l-a adus foarte aprope de accederea in topul 50 al clasamentului ATP .

La Shanghai, Taylor a trecut in calificari de Zeballos si de Klizan, iar in primul tur de pe tabloul principal, de olandezul Robin Haase.

Si pentru Fritz, serviciul e principala arma din dotare, el reusind 14 asi in meciul cu Haase. Ca si in cazul lui Querrey, lovitura de forehand este cea cu care isi face punctele, punctul nevralgic al jocului sau fiind reverul.

Va spuneam despre victoria recenta a lui Fritz asupra lui Querrey. 

Taylor a mai castigat o data in fata lui Sam in acest an, in februarie,  la Delray Beach, in trei seturi, dupa ce pierduse primul set.

COROLAR

Sunt multe similitudini intre stilurile celor doi ptotagonisti din acest meci. Amandoi servesc foarte bine, acesta este aspectul definitoriu al acestui meci.

Fritz e mai in forma, a si castigat cele doua meciuri directe din acest an. Totusi, “marele Sam” isi pierde greu serviciul si ma astept la un meci echilibrat aici.

Va rog sa pariati cu atentie si prudent pe acest meci si in general , cand jucati la pariuri sportive.

Gasiti multe raspunsuri la intrebarile pe care le aveti despre acest subiect in ghidul nostru special dedicat pariurilor sportive.

Nu ezitati sa apreciati si sa distribuiti articolele noastre, daca va plac si va ajuta sa faceti profit.

Multumim!

Foto : ATP
 

Bonus500 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Superbet - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
16 / 1 / 23
Calcul:
-518 RON
ROI:
-13.0 %
Pariuri:
447 / 33 / 428
Calcul:
-2 998 RON
ROI:
-3.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 40
16 / 1 / 23
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 909
447 / 33 / 428
Calcul
ROI: -3.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 22.5 ghemuri in meci