Pierre-Hugues Herbert — Tim Van Rijthoven: pronosticuri Tenis ATP Lugano

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Herbert vs. Van Rijthoven.

Joi seara, 31/03/2022, nu mai devreme de ora 20:00, Pierre-Hugues Herbert si Tim Van Rijthoven vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP Challenger Tour de la Lugano (Elveţia, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.78 @ Pierre-Hugues Herbert vs. 1.93 @ Tim Van Rijthoven!

PIERRE-HUGUES HERBERT (#134 ATP)

A implinit pe parcursul acestei luni varsta de treizeci si unu de ani, s-a nascut la Schiltigheim (Franta) si are resedinta la Develier (Elvetia), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza in acest moment al carierei de suportul lui Jean Roch Herbert (tatal lui) pe parte de antrenorat! Francezul este un bine-cunoscut dublist de top – actual #8 ATP Doubles, fost numar #2 ATP Doubles – multiplu campion de Grand Slams la dublu.

  • VICTORII Herbert vs. Rijthoven: nu au jucat

TIM VAN RIJTHOVEN (#179 ATP)

Va implini peste mai putin de o luna varsta de douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Roosendaal (Olanda) si are resedinta la Amstelveen (Olanda), este de asemenea dreptaci doar ca executa backhand-ul cu o singura mana, masoara de asemenea in jur de 1,88m si poseda un prim-serviciu generator de asi, beneficiaza de suportul compatriotului Paul Vincent Nicholas Haarhuis pe parte de antrenorat, un fost numar unu mondial la dublu si multiplu campion de Grand Slams pe vremea lui Yevgeny Kafelnikov.

  • VICTORII Rijthoven vs. Herbert: nu au jucat

Pierre-Hugues Herbert – Tim Van Rijthoven: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, cu over la game-uri, pentru simplul fapt ca ambii combatanti se simt foarte bine pe acest tip de suprafata – hard indoor (suprafata preferat a ambilor) – ambii exceleaza la capitolul serviciu si nu exceleaza neaparat la capitolul retur (se bazeaza in primul rand pe consolidarea serviciului, pe capacitatea de a se impune in eventuale tie-break-uri datorita serviciului de regula superior fata de al adversarilor). Pierre-Hugues Herbert este de departe tenismenul cu mult mai experimentat si per total mai valoros, dar francezul a jucat din ce in ce mai putin la simplu in ultima vreme si n-a obtinut cine stie ce rezultate; l-a eliminat in runda inaugurala de la Lugano challenger pe slovacul Filip Horansky (7-6 6-4 / sapte asi expediati, cinci duble greseli comise, si-a cedat serviciul o data realizand doua break-uri pe retur). De cealalta parte, olandezul Tim Van Rijthoven are optsprezece victorii si doar sase infrangeri in sezonul regulat de hard indoor, trece prin cea mai buna perioada a carierei, iar in primul tur de la Lugano challenger l-a invins pe compatriotul Gijs Brouwer (7-6 6-7 7-5 / nouasprezece asi expediati, o singura dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul o singura data, fructificand doua din totalul celor patru oportunitati de break procurate pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
41 / 5 / 54
Calcul:
-1 299 RON
ROI:
-13.0 %
Pariuri:
1407 / 104 / 1111
Calcul:
-4 411 RON
ROI:
-1.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
41 / 5 / 54
Calcul:
ROI: -13.0 %
Pariuri: 2625
1407 / 104 / 1111
Calcul
ROI: -1.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 22,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi