Pierre-Hugues Herbert — Sebastian Korda
Incheiat

Pierre-Hugues Herbert — Sebastian Korda: pronosticuri Tenis ATP Estoril

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Herbert vs. Korda.

Marti seara, 26/04/2022, nu mai devreme de ora 19:30, Pierre-Hugues Herbert si Sebastian Korda vor juca in runda inaugurala a competitiei ATP World Tour de la Estoril (Portugalia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 4.30 @ Pierre-Hugues Herbert vs. 1.22 @ Sebastian Korda!

PIERRE-HUGUES HERBERT (#157 ATP)

A jucat doar pe hard indoor (suprafata preferata) pana la inceputul lunii aprilie, jucand in faza optimilor de finala de la ATP Montpellier – in faza sferturilor de finala de la Cherbourg challenger – si-n semifinalele de la Lugano challenger, la simplu – iar la dublu a cucerit turneul ATP de la Montpellier alaturi de Nicolas Mahut si turneul Biel challenger alaturi de Albano Olivetti! Pe zgura n-a excelat si n-a trecut de runda inaugurala in cadrul niciunuia dintre turneele pe care le-a onorat cu prezenta ulterior.

  • VICTORII Herbert vs. Korda: nici o victorie

SEBASTIAN KORDA (#37 ATP)

Are doar douazeci si unu de ani, s-a nascut la Bradenton – Florida (Statele Unite) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,96m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorilor Petr Korda & Dean Goldfine & Theodor Devoty! Are in palmares un singur titlu de nivel ATP World Tour (Parma, zgura) si locul pe care-l ocupa in prezent in ierarhia mondiala de simplu reprezinta si career-best-ul americanului.

  • VICTORII Korda vs. Herbert: 7-6 6-4 (Lyon, 2021, zgura)

Pierre-Hugues Herbert – Sebastian Korda: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cei doi combatanti, pe tiparul precedentului si singurului meci direct, luand in considerare faptul ca francezul a avut ocazia sa joace deja doua meciuri oficiale pe zgura turneului ATP de la Estoril (in calificari), dar si faptul ca americanul nu trece printr-o forma chiar buna! Pierre-Hugues Herbert i-a eliminat in faza calificarilor – de fiecare data din postura de outsider – pe australianul Alexei Popyrin (6-3 6-4 / sapte asi expediati, doua duble greseli comise, si-a cedat serviciul o singura data, realizand trei break-uri pe parte de retur), respectiv veteranul spaniol Fernando Verdasco (7-5 6-7 6-2 / doisprezece asi expediati, cinci duble greseli comise, si-a cedat serviciul de trei ori, fructificand sase din totalul celor noua oportunitati de break avute pe retur). De cealalta parte, americanul Sebastian Korda s-a cam facut de ras in urma cu o saptamana pe zgura turneului ATP de la Barcelona, de cealalta parte a fileului regasindu-se un adversar net inferior (cel putin pe hartie) in persoana ibericului Carlos Taberner (3-6 0-6 / n-a facut break, dar si-a cedat serviciul de cinci ori).

Ponturi
Peste 19,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.52
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token