Phoenix Suns — Dallas Mavericks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Phoenix Suns - Dallas Mavericks, din NBA.

Marti dimineata, de la ora 05:00, in “Footprint Center”, avem meciul 1 din seria Phoenix Suns - Dallas Mavericks, din play-off-ul NBA. 

Phoenix Suns - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Phoenix Suns au tremurat putin dupa accidentarea lui Booker, dar au reusit sa treaca de New Orleans Pelicans cu 4-2. Devin chiar a revenit pe parchet in meciul 6, scor 115-109, jucand 32 de minute. A bifat 13 puncte, 5 recuperari si 3 pase. Paul a pus 33 de puncte, 8 pase si 4 recuperari, in timp ce Ayton a ajutat cu 22 de puncte, 7 recuperari si 4 pase. Paul a fost 14/14 din actiune, cele mai multe aruncari din play-off fara ratare. 

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks a castigat seria cu Utah Jazz, scor 4-2. Ultima confruntare a adus un succes cu 98-96, insa cu Jazz ratand ultima aruncare a meciului, care ar fi dus seria in meci decisiv la Dallas. Doncic a pus 24 de puncte, 9 recuperari si 8 pase, pentru ca Brunson sa contribuie cu 24 de puncte, 3 recuperari si 2 pase. Brunson a fost omul care a castigat aceasta serie pentru Dallas, desi Doncic e fenomenal atunci cand joaca. 

Phoenix Suns - Dallas Mavericks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

In trei partide cu Utah, Doncic a reusit doua double-double si a fost foarte aproape de inca unul. Intensitatea cu care se apara a crescut, iar lui Dallas tocmai asta ii lipsea. De urmarit ce se va intampla in acest prim duel, dar, in principiu, acesta va fi pronosticul pe care vom miza aproape toata seria.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 16
Calcul:
+549 RON
ROI:
11.2 %
Pariuri:
1568 / 46 / 1127
Calcul:
-176 RON
ROI:
-0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 50
33 / 0 / 16
Calcul:
ROI: +11.2 %
Pariuri: 2744
1568 / 46 / 1127
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Doncic double-double
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde