Phoenix Suns — Dallas Mavericks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Phoenix Suns - Dallas Mavericks, din NBA.

Miercuri dimineata, de la ora 05:00, in “Footprint Center”, avem meciul 5 din seria Phoenix Suns - Dallas Mavericks, din play-off-ul NBA.

Phoenix Suns - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Phoenix Suns au avut in Chris Paul un conducator de joc excelent pana acum in play-off. Doar ca influentat si de fanii din Dallas, CP3 a dat-o in bara in meciul 4, pierdut cu 101-111. A pus 5 puncte, 7 pase si 5 recuperari, inainte sa fie eliminat din joc din cauza faulturilor. Booker a bifat 35 de puncte, 7 pase si 5 recuperari, pentru ca Crowder sa contribuie cu 15 puncte, 6 recuperari si o pasa. Au fost 17 mingi pierdute pentru Suns.

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks se poate baza pe Doncic in cele mai importante momente, dar chiar si slovenul are nevoie de inca un om sa iasa la rampa intr-o partida. In duelul anterior a fost Finney-Smith, care a pus 24 de puncte, 8 recuperari si o pasa. Doncic a inregistrat 26 de puncte, 11 pase si 7 recuperari, pentru ca Brunson sa ajute cu 18 puncte, 4 pase si 4 recuperari. Doncic a fost 1/10 de la 3p, dar Dallas a terminat cu 20/44 de la distanta.

Phoenix Suns - Dallas Mavericks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Dupa incidentul cu familia lui Paul, atmosfera in Phoenix va fi una incendiara. Va putea Doncic sa faca fata? Parerea noastra este ca da. Slovenul n-a facut pasi gresiti in aceasta serie, cu cel putin 26 de puncte inscrise si un double-double in trei dintre cele patru meciuri. E mult mai activ la capitolul recuperari si atata timp cat nu are probleme cu faulturile, ar trebui sa bifeze un nou double-double.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 14
Calcul:
+764 RON
ROI:
16.3 %
Pariuri:
1565 / 46 / 1122
Calcul:
+134 RON
ROI:
0.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 47
33 / 0 / 14
Calcul:
ROI: +16.3 %
Pariuri: 2735
1565 / 46 / 1122
Calcul
ROI: 0.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Doncic double-double
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde