Phoenix Suns — Dallas Mavericks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Phoenix Suns - Dallas Mavericks, din NBA.

Joi dimineata, de la ora 05:00, in “Footprint Center”, avem meciul 2 din seria Phoenix Suns - Dallas Mavericks, din play-off-ul NBA.

Phoenix Suns - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Phoenix Suns continua sa fie cea mai eficienta echipa din acest play-off, dupa victoria cu 121-114 contra celor de la Dallas. Asta pentru ca au aruncat iar peste 50% din actiune. Ayton a pus 25 de puncte, 8 recuperari, Booker a bifat 23 de puncte, 9 recuperari si 8 pase, pentru ca Paul sa contribuie cu 19 puncte, 5 recuperari si 3 pase. Surprinde numarul mic de pase ale lui CP3, dar au avut altii grija sa fie cu assisturile. Suns au fost impecabili de la libere, 18/18.

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks pot sa castige un meci in fata celor de la Suns atata timp cat si altcineva joaca bine in afara de Doncic. Nu a fost cazul in prima partida. Slovenul a pus 45 de puncte, 12 recuperari si 8 pase. Kleber a ajutat cu 19 puncte, in timp ce Finney-Smith a contribuit cu 15 puncte, 6 recuperari. Si au fost doar 8 turnoveruri pentru Dallas, insa oaspetii au fost surclasati la capitolul recuperari, 36-51.

Phoenix Suns - Dallas Mavericks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Problema celor de la Dallas este ca Suns ii domina sub panou. Ayton si McGee pot sa si marcheze, de unde si puterea ofensiva a celor de la Phoenix. Dar oricum noi am stabilit ca vom miza pe Doncic. Indiferent de cum joaca echipa, Luka ar trebui mereu sa fie printre cei mai buni de pe parchet. Si cota a scazut destul de mult.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 0 / 14
Calcul:
+1 186 RON
ROI:
23.3 %
Pariuri:
1564 / 46 / 1121
Calcul:
+184 RON
ROI:
+0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 51
37 / 0 / 14
Calcul:
ROI: +23.3 %
Pariuri: 2733
1564 / 46 / 1121
Calcul
ROI: +0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Doncic double-double
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde