Philadelphia Flyers — Carolina Hurricanes
Incheiat

Philadelphia Flyers — Carolina Hurricanes: ponturi și pronosticuri hochei pe gheață NHL 29.11.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă o partidă de hochei pe gheață din NHL, la o cotă de 1.60.

Miercuri dimineață, de la ora 02:30, Philly va juca cu Hurricanes, în cadrul unui duel programat în NHL. Partida are loc în „Wells Fargo Center” din Philadelphia și poate fi vizionată prin intermediul caselor de pariuri online de top.

Philadelphia Flyers

  • Deloc bună prestația lui Flyers din ultimele trei meciuri, chiar dacă a câștigat cel mai recent meci. A fost o victorie muncită și norocoasă în fața lui New York Islanders obținută în urma penalty-urilor. 0-0 a fost scorul, dar intervenția portarului a făcut minuni.
  • Prin prisma rezultatului pe care l-a obținut, Philadelphia s-a instalat pe locul 8 în Conferința de Est, cu 23 de puncte și este la egalitate cu Toronto Maple Leafs, însă are două meciuri în plus față de formația canadiană.
  • Revenirea pe terenul propriu ar putea să însemne ceva mai mult, cu toate că acolo nu a fost cea mai sigură formație din lume. A fost învinsă cu 5-1 de New York Rangers, cu 5-0 de LA Kings, 3-2 chiar de Carolina.
  • Travis Sanheim este omul cu golul și pasele decisive. Jucătorul canadian în vârstă de 27 de ani a înscris 2 goluri și a pasat decisiv de 14 ori.

Echipă probabilă

Ersson – York, Sandheim – Foerster, Couturier, Konecny

Antrenor: Tortorella J.

Carolina Hurricanes

  • Pentru mine rămâne o favorită la titlu indiferent de locul pe care îl ocupă în clasament. Echipa joacă frumos și chiar dacă nu are jucători care pot decide meciul singuri, jocul colectiv este capabil să răpună pe oricine. În prezent este pe 6 în Est, cu 24 de puncte, dar printr-o victorie poate urca măcar un loc.
  • Se mai întâmplă și accidente, așa cum putem să catalogăm acel 2-8 cu Tampa Bay Lightning, însă a trecut repede peste acel eșec. În meciul imediat următor și cel mai recent jucat de Hurricanes în NHL a câștigat cu 3-2 în fața lui Columbus.
  • Condusă cu 2-0 încă din minutul 6 al reprizei a 3-a, Carolina a avut tăria de a reveni pe tabela și între minutele 11 și 19 a marcat de trei ori. „Vinovați” pentru victoria cu 3-2 cu Blue Jackets sunt Kotkaniemi, Skjei și Svechnikov, alături de cei care i-au asistat.
  • Seth Jarvis (21 ani) este marcatorul principal al Carolinei. Canadianul a înscris 8 goluri și a oferit 9 pase decisive.

Echipă probabilă:

Kochetkov – Burns, Slavin – Jarvis, Aho - Teravainen

Antrenor: Brand Amour R.

Philadelphia Flyers – Carolina Hurricanes: cote la pariuri și pronosticuri

Spuneam puțin mai sus că Hurricanes a mai învins-o pe Flyers în acest sezon și tot în „Wells Fargo Center! Ei bine, scorul este 1-1 pentru că Philly s-a revanșat și a dat lovitura cu 3-1 la Carolina. Cert este că nu au impresionat când s-au duelat în aceste două meciuri ale sezonului și tocmai lucrul acesta mă face să cred că meciul va fi echilibrat până spre final, unde exact jocul de echipa va face diferența și aici Carolina are un avantaj important.

Prin intermediul Legalbet.ro descoperi avancronici pariuri sportive din toate ramurile, cât și bilete fotbal, cota 2 zilnică pe care le poți plasa la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Pariază responsabil!

Ponturi
Carolina câștigă inclusiv în prelungiri
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru NHL
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Carolina câștigă inclusiv în prelungiri
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token