Petrocub - Osijek.Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Petrocub Hincesti si Osijek, la o cota de 1.87

Petrocub - Osijek.Pontul lui IulianGGMU

Intalnirea dintre Petrocub si Osijek pare usor dezechilibrata la prima vedere, deoarece formatia din Republica Moldova nu are un lot obisnuit cu acest nivel, pe cand croatii au reusit in editia trecuta a cupelor europene sa lase o impresie buna, chiar daca nu s-au calificat in grupe.


Petrocub Hincesti este una dintre formatiile care lupta in Divizia Nationala a Republicii Moldova, reusind in editia trecuta de campionat sa se claseze pe locul al treilea, cu 19 puncte mai putine decat Sheriff Tiraspol, echipa ce domina autoritar fotbalul din tara vecina. Antrenata de Lilian Popescu, aceasta vine dupa o perioada buna de jocuri. Este in plin sezon, iar dupa succesul cu 6-1 din Cupa Moldovei, aceasta a ajuns la sapte meciuri consecutive in care nu a scunoscut esecul, ceea ce nu este tocmai o performanta, dat fiind faptul ca toti adversarii intalniti in acest timp au lasat de dorit, fiind din linia a doua a competitiilor moldovenesti.


Daca adversara ei este la prima experienta in cupele europene, Osijek si-a impus incet si sigur ritmul de joc, devenind a patra putere a fotbalului din Croatia si echipa care anul trecut a fost la un pas de a intra in grupele Europa League. Pentru a opta oara pe tabloul principal al unei competitii importante intercluburi, aceasta este cotata cu prima sansa, contrar statutului de formatie oaspete. In editia trecuta de 1.HNL Liga a reusit sa se claseze pe locul 4, cu 56 de puncte, dupa cele mai bune trei echipe din Croatia, dar majoritatea punctelor acumulate au venit ca urmare a unei bune prestatii acasa, pe “Stadion Gradsi vrt”.


Fotbalul din Republica Moldova este parte din lumea a doua, iar acest lucru ne-a fost din nou confirmat si de prestatia lamentabila pe care castigatoarea editiei trecute a Diviziei Nationale a avut-o in primul meci din turul inaugural al Champions League, cand a fost invinsa fara drept de apel. De data aceasta ma astept ca lucrurile sa evolueze din nou in favoarea croatilor, acestia au reusit si anul trecut sa joace curajos, lasand acasa echipe precum Luzern sau PSV Eindhoven. In alta ordine de idei, ma astept ca presiunea execitata asupra portii formatiei din Republica Moldova sa aduca goluri, cel putin cate unul in fiecare dintre reprize si aceasta sa fie in favoarea ei.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.87
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 33
Calcul:
-519 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
1798 / 34 / 1114
Calcul:
-9 671 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
50 / 2 / 33
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2950
1798 / 34 / 1114
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Fara egal la pauza si la final
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide