Paula Badosa — Jessica Pegula: pronosticuri Tenis WTA Miami

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Badosa vs. Pegula.

Miercuri seara, 30/03/2022, nu mai devreme de ora 20:00, Paula Badosa si Jessica Pegula vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei WTA Masters Tour de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.65 @ Paula Badosa vs. 2.42 @ Jessica Pegula!

PAULA BADOSA (#6 WTA)

Are douazeci si patru de ani si deja multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, s-a nascut la New York City (Statele Unite) dar are resedinta la Barcelona (Spania), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, tenismena cu alonja si un prim serviciu eficient la cei 1,80m pe care-i masoara, beneficiaza de suportul antrenorului Jorge Garcia! Are in palmares trei titluri de nivel WTA Series Tour – Belgrad & Indian Wells (2021), respectiv Sydney (2022). Nu trecuse niciodata de turul al treilea in competitia de simplu de la Miami Open, astfel ca putem afirma ca acest sfert de finala e o performanta.

  • VICTORII Badosa vs. Pegula: nu au jucat

JESSICA PEGULA (#21 WTA)

Are douazeci si opt de ani si de asemenea multa experienta in spate la nivel inalt, s-a nascut la Buffalo – New York (Statele Unite), este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,70m si beneficiaza de suportul antrenorului David Witt! Jucatoare care prefera suprafetele rapide, are ca si lovitura preferata backhand-ul in lung de linie, are un spirit combativ deosebit si un singur titlu de nivel WTA Series Tour la simplu – Washington DC (2019) – plus alte doua finale pierdute.

  • VICTORII Pegula vs. Badosa: nu au jucat

Paula Badosa – Jessica Pegula: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, cu un minim de douazeci de game-uri, luand in considerare faptul ca nu s-au mai infruntat deloc in trecut si nu se cunosc, au destule “arme” in dotare cu care se pot surprinde reciproc, iar miza este totusi una mare pentru ambele – semifinala in cadrul unui Masters “1000”. Paula Badosa Gibert pare jucatoarea mai in forma, deoarece vine dupa acea semifinala de la Indian Wells, iar aici la Miami Open nu a cedat set in disputele cu Marie Bouzkova (7-5 7-5), kazakha Yulia Putintseva (6-3 6-2) si tanara cehoaica Linda Fruhvirtova (6-2 6-3 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand cinci break-uri pe parte de retur) – la acest ultim meci, a fost sustinuta din tribune de fotbalistul Sergio “Kun” Aguero! De cealalta parte, favorita publicului Jessica Pegula s-a calificat in premiera in faza sferturilor de finala de la Miami Open dupa trei succesuri concludente in fata unor adversare precum Sloane Stephens (6-1 6-4), kazakha Elena Rybakina (6-3 6-4 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand trei break-uri pe parte de retur) si ucraineanca Anhelina Kalinina (6-0 ret.).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Anulat
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi