Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide
Karbacher
In 25 zile

Pariuri antepost: Ce campionat se va relua primul?

1

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă un pariu antepost, la o cotă de 1.50.

Coronavirus a oprit aproape toate competiţiile sportive de pe mapamond

Casele de pariuri au foarte mult de suferit în această perioadă din cauza pandemiei cauzate de COVID-19. Aproape toate ţările din lume au decis să suspende toate competiţiile sportive, nu doar fotbalul. Nimeni nu poate şti exact când se vor relua campionatele, mai ales că în Italia, Spania, Franţa, Germania sunt mii de decese într-o singură zi. Oamenilor li se cere să stea în casă, însă nu ştiu cât timp vor dura aceste restricţii. Cei care nu au fost infectaţi cu coronavirus şi erau obişnuiţi să aibă o viaţă activă, îşi doresc foarte mult să se reia cât mai repede fotbalul, fie şi fără spectatori. Şi fotbaliştii au foarte mult de suferit, pentru că multe cluburi le-au diminuat salariile şi ar agrea să se joace cu porțile închise, decât să stea. Jucătorii de la marile cluburi europene au din ce trăi şi nu simt lipsa banilor, ba chiar fac donaţii consistente pentru a ajuta stoparea coronavirusului, însă nu toate echipele îşi permit să dea salarii de milioane sau sute de mii de euro pe lună... Televiziunile de sport dau numai reluări, astfel că nu mai au audienţă, iar fără rating nu va fi nici publicitate.

Vysheyshaya Liga, singurul campionat european unde se joacă

Majoritatea caselor de pariuri au trăit în ultimele zile datorită jocurilor online, însă s-au adaptat la ce se joacă, iar campionatul Belarusului, singurul din Europa care se dispută normal şi cu spectatori, a ajuns să aibă zeci de oferte, ca la Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga şi Ligue 1. Dealtfel, site-ul nostru legalbet.ro are avancronicele la toate meciurile din etapa a doua din Vysheyshaya Liga. Coronavirus nu i-a afectat însă pe «ţeparii» care vând ponturi fraierilor pe grupurile Facebook, pentru că peste noapte au devenit «specialişti» şi oferă "câştiguri sigure" la meciurile lui «Belshina» Bobruisk, «Neman» Grodno, FC «Smolevichi», FC «Vitebsk» etc, deşi habar n-au numele unui singur jucător de la aceste echipe. Probabil tovarăşul Aleksandr Lukaşenko ar merita o primă de la casele de pariuri, pentru că a decis să ignore COVID-19. «Vă recomand să faceţi o saună, să beţi multă vodcă şi să munciţi din greu, în acest mod o să ucideţi virusul din organism. COVID-19 este psihoză, la fel cum decizia ţărilor de a închide frontierele este o mare prostie. Nu trebuie să intraţi în panică, trebuie doar să lucraţi. Mai ales, la ora actuală, în sate. Este plăcut să priveşti la televizor cum oamenii muncesc pe tractoare, nimeni nu vorbeşte despre virus. Tractorul îi va vindeca pe toţi! Pământul vindecă pe toată lumea!», a declarat preşedintele Belarusului.

Un pariu sinistru, Premier League vs Serie A

Betano are o ofertă interesantă în aceste zile, ceva nou. Mai exact de a paria pe campionatul se va relua primul dintre Bundesliga, Premier League, LaLiga şi Serie A. Conform worldometers.info, în Italia sunt 86.498 cazuri şi 9.134 de morţi, Spania are 65.719 cazuri şi 5.138 decese, Germania 53.340 cazuri şi 395 de morţi iar Marea Britanie 14.543 cazuri şi 759 decese. Aşadar, Serie A şi LaLiga au şanse mici de a se relua, ţinând cont de ce se întâmplă cu cei infectaţi, care mor pe capete. Cele mai mari şanse de a se relua primul le au Bundesliga şi Premier League, mai ales că un astfel de pariu aree cote bune, 2.15, respectiv 2.30. Un astfel de pariu este mai mult "la ghici", pentru că oricare din cele două campionate se poate relua primul. În oferta Betano este însă un pariu care are şanse foarte mari de a fi câştigător, mai exact, Premier League 1.50 vs Serie A 2.50. Cota de 1.50 nu este foarte mare, dar se poate miza o sumă mare de bani, ţinând cont că italienii au o situaţie dramatică şi că în mod normal nu au cum să înceapă înaintea englezilor, care deşi au şi ei mii de oameni infectaţi şi sute de victime, au apucat să ia din timp unele măsuri şi e de aşteptat să treacă mai repede peste aceast pandemie care a adus haos pe tot pământul.

Situația în momentul întreruperii în campionatele Europei

Germania: S-au jucat 25 de etape ⚽ au mai rămas 9

Anglia: S-au jucat 29 etape ⚽ au mai rămas 9

Spania: S-au jucat 27 etape ⚽ au mai rămas 11

Italia: S-au jucat 26 de etape ⚽ au mai rămas 12

Jonas Schmidt-Chanasit: "Sunt convins că meciurile de fotbal se vor relua anul viitor"

Conform unui virusolog german, Jonas Schmidt-Chanasit, este aproape imposibil ca meciurile de fotbal să fie reluate în 2020. "Nu cred că în luna aprilie se poate discuta despre reluarea meciurilor de fotbal. Nici măcar cu porțile închise, pentru că oamenii se vor strânge în alte zone pentru a urmări partidele. S-a terminat cu fotbalul în 2020? Sunt convins că meciurile de fotbal se vor relua anul viitor. Sunt oameni care spun că acest sezon încă poate fi terminat, dar eu nu cred că un asemenea scenariu este realist", a declarat Jonas Schmidt-Chanasit. În cazul în care se va adeveri previziunile virusologului din Hamburg, banii pariaţi ar fi returnaţi, astfel că vă recomand să mizaţi cu încredere că Premier League va începe înaintea lui Serie A!

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipsterul Karbacher produce analize sportive inca din anul 2005. Este pasionat de fotbal, sport pe care il urmareste cu regularitate, fiind conectat in permanenta la acest fenomen.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
25 / 1 / 37
Calcul:
-1 231 RON
ROI:
-19.5 %
Pariuri:
1002 / 12 / 756
Calcul:
+1 770 RON
ROI:
+1.0 %
Karbacher

Tipsterul Karbacher produce analize sportive inca din anul 2005. Este pasionat de fotbal, sport pe care il urmareste cu regularitate, fiind conectat in permanenta la acest fenomen.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 63
25 / 1 / 37
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1784
1002 / 12 / 756
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Premier League va începe înaintea lui Serie A
Comentarii
1
Un pronostic "macabru".