Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Pariul zilei tenis 30.04.2019 Guido Pella vs Misha Zverev

Rafa va ofera pariul zilei din tenis, un meci ce se va juca la turneul de la Munchen.

E timpul tenisului pe zgura, iar turneul de la Munchen face parte din lungul sir de turnee ce se va juca pe aceasta suprafata. Am o predictie pentru voi, de la meciul Misha Zverev vs Guido Pella, asezonata cu o cota frumoasa de la casa de pariuri Betano.

Misha Zverev- forma sportiva, statistici, puncte forte

Daca acceptam ca Misha Zverev e neamt, sa spunem ca el va juca un pic pe teren propriu. Poate ca ambitia sa va fi mai mare, dar suprafata asta lenta nu e favorita sa. Misha, cunoscut mai mult ca frate mai mare al lui Sasha Zverev are un stil clasic, cumva desuet de joc.

El nu prea are rabdare sa stea pe spatele terenului, asa cum fac zguristii, el navaleste catre fileu imediat ce serveste. Voleul sau nu e rau, dar risca foarte mult sa fie pasat in desele sale urcari catre plasa, unele precedate de lovituri fara vigoare.

In acest an el a pierdut cele trei meciuri jucate pe zgura, si are o singura victorie in cele opt meciuri jucate in total, pe toate suprafetele.

Guido Pella - forma sportiva, statistici, puncte forte

Guido Pella e un tip ce joaca cel mai bun tenis al carierei la 28 de ani. Ca orice argentinian, el iubeste zgura, iar acest an i-a adus multe satisfactii pe aceasta suprafata: a fost un titlu castigat la Sao Paolo, o finala la Cordoba, o semifinala la Buenos Aires, dar si sferturi de finala la turneele importante de la Monte Carlo si Barcelona.

Victorii la jucatori de top 20 ca Cilic si Khachanov nu sunt de ici-de colo. In plus, Guido a facut meciuri foarte bune si cu Rafa Nadal sau Dominic Thiem in acest sezon.

Zverev vs Pella- pariul meu

Ambii jucatori sunt de mana stanga, ma astept la dueluri spectaculoase aici. Totusi, Pella este un zgurist nativ si este si in forma vietii sale. Mizez pe o victorie destul de facila a lui Guido.

AVEM SI ALTE PONTURI PE SITE, RAMANETI CU NOI.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.67
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 23
Calcul:
-1 241 RON
ROI:
-36.5 %
Pariuri:
448 / 33 / 432
Calcul:
-3 328 RON
ROI:
-3.6 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 34
11 / 0 / 23
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 913
448 / 33 / 432
Calcul
ROI: -3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 19.5 ghemuri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept