Pariul zilei Tenis — 27/05/2023
Incheiat

Pariul zilei Tenis — 27/05/2023

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Blinkova vs. Svitolina.

Sâmbătă seară, 27/05/2023, nu mai devreme de ora 16:30, Anna Blinkova şi Elina Svitolina vor juca în MAREA FINALĂ de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Strasbourg (Franţa, zgură outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaBaumbet – ne oferă următoarele cote la victorie pentru pariul zilei tenis: 2.10 @ Anna Blinkova vs. 1.75 @ Elina Svitolina!

ANNA BLINKOVA (#66 WTA)

Are douazeci şi patru de ani, s-a nascut şi are reşedinta la Moscova (Rusia), a fost la un moment dat numarul trei mondial la nivel de junioare; prefera sa evolueze-n general pe suprafetele rapide, iar principala lovitura care-i aduce punctele ramane forehand-ul! Este dreptace şi executa backhand-ul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,79m şi beneficiaza de suportul antrenorului Xavier Pujo! Are-n palmares un singur titlu de nivel WTA Series Tour la simplu, aceasta fiind a doua finala a carierei. Anterior, mai fusese prezenta pe zgura de la Strasbourg WTA in #2020 (optimi) şi #2021 (primul tur).

  • VICTORII Blinkova vs. Svitolina: nu au jucat

ELINA SVITOLINA (#508 WTA)

Aceasta va fi prima finala pe care ucraineanca o va disputa de la naşterea fetitei pe care o are impreuna cu francezul Gael Monfils (a nascut in luna octombrie a anului trecut); in urma punctelor deja obtinute, a urcat deja pana pe locul al #258-lea in clasamentul live, iar daca va pleca acasa şi cu trofeul de campioana, va fi a #191-a la simplu de saptamana viitoare! Turneul WTA de la Strasbourg are o insemnatate aparte pentru Elina Svitolina, deoarece este ultimul de nivel WTA Series Tour pe care l-a cucerit in #2020 – semifinala cu Aryna Sabalenka (6-2 4-6 6-4) şi finala cu Elena Rybakina (6-4 1-6 6-2).

  • VICTORII Svitolina vs. Blinkova: nu au jucat

Pariul zilei Tenis – 27/05/2023: Cote la pariuri şi predicţii pariuri                                 

Mizez pe o dorinta imensa de a ridica din nou un trofeu deasupra capului din partea ucrainiencei, care va avea alaturi de ea familia şi fetiţa, dar cu siguranta ca nu va fi o finala uşoara, din prisma faptului ca va intalni o adversara incomoda, care şi-a caştigat ultimele trei meciuri din postura de “outsider”. Anna Blinkova a trecut in faza sferturilor de Emma Navarro (6-4 6-4), iar in penultimul act al competitiei de Lauren Davis (6-2 6-2 / doi aşi expediati, doua duble greşeli comise, serviciul cedat o data, cu cinci break-uri realizate pe retur); de cealalta parte, mult mai experimentata Elina Svitolina a trecut in “sferturi” de o alta rusoaica – Varvara Gracheva (6-3 6-4), iar in semifinale a avut nevoie de set decisiv in duelul pe care l-a avut cu franţuzoaica Clara Burel (4-6 7-5 6-3 / un singur as expediat, trei duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de şase ori, fructificand opt din cele şaisprezece mingi de break procurate pe retur).

Ponturi
Victorie @ Elina Svitolina
Cf
Cote
1.75
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Elina Svitolina
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token