Pariul zilei Tenis — 26/05/2023
Incheiat

Pariul zilei Tenis — 26/05/2023

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Burel vs. Svitolina.

Vineri seară, 26/05/2023, nu mai devreme de ora 18:00, Clara Burel şi Elina Svitolina vor juca în faza semifinalelor de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Strasbourg (Franţa, zgură outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaBaumbet – ne oferă următoarele cote la victorie pentru pariul zilei tenis: 2.50 @ Clara Burel vs. 1.50 @ Elina Svitolina!

CLARA BUREL (#122 WTA)

Are douazeci şi doi de ani, s-a nascut la Rennes (Franţa) şi are reşedinta la Perros-Guirec (Franţa), a fost numarul unu mondial la nivel de junioare in anul #2018 – dar la senioare a fost clasata cel mai bine pe locul al #74-lea şi are-n palmares doar o finala de nivel WTA Series Tour! Este jucatoare de mana dreapta care executa reverul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,76m şi beneficiaza de suportul cuplului de antrenori format din Alexia Dechaume & Thierry Champion. Se afla-n premiera in semifinalele turneului WTA de la Strasbourg, dupa ce la editiile din #2020 şi #2021 nu trecea de faza optimilor de finala!

  • VICTORII Burel vs. Svitolina: nici o victorie

ELINA SVITOLINA (#508 WTA)

Are douazeci şi opt de ani şi mult mai multa experienta-n spate la cel mai inalt nivel, fiind la un moment dat clasata a #3-a in lume la simplu (11/09/2017) şi avand in palmares un total impresionant de şaisprezece titluri de nivel WTA Series Tour cucerite la simplu (cu alte trei finale pierdute). Pozitia actuala din clasament nu reflecta realitatea, ci se datoreaza faptului ca ucraineanca a nascut la finalul anului trecut o fetita, tatal acesteia fiind tenismenul francez Gael Monfils! Este la randu-i dreptace şi executa backhand-ul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,74m şi-i antrenata de Raemon Sluiter.

  • VICTORII Svitolina vs. Burel: 5-7 6-1 2-0 ret. (Chicago WTA, 2021, hard outdoor)

Pariul zilei Tenis – 26/05/2023: Cote la pariuri şi predicţii pariuri                                 

Mizez pe o partida-n care ambele vor trage tare-n primul set şi vom avea un echilibru pana la un anumit punct, dar ulterior consider ca plusul valoric şi de experienta al ucrainiencei vor face diferenta şi aceasta se va califica in finala competitiei! Clara Burel a produs surpriza dupa surpriza pana acum pe zgura de la Strasbourg WTA, eliminandu-le pe romanca Sorana Cirstea (7-6 7-5), pe estona Kaia Kanepi (7-5 7-6) sau in “sferturi” pe americanca Bernarda Pera (6-2 3-6 6-4 / cinci aşi expediati, cinci duble greşeli comise, serviciul cedat de cinci ori, cu şase break-uri realizate). De cealalta parte, Elina Svitolina (care a caştigat acest turneu in anul #2020) şi-a vazut liniştita de treaba, n-a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei, eliminand-o in faza sferturilor de finala pe rusoaica Varvara Gracheva (6-3 6-4 / doi aşi expediati, nici o dubla greşeala comisa, şi-a cedat serviciul o singura data, realizand patru break-uri pe retur).

Ponturi
Elina Svitolina & peste 16,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.72
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
Elina Svitolina & peste 16,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token