Panna Udvardy — Kathinka Von Deichmann: pronosticuri Tenis WTA Stuttgart

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Udvardy vs. Deichmann.

Sambata la pranz, 16/04/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Panna Udvardy si Kathinka Von Deichmann vor juca in faza calificarilor competitiei WTA Series Tour de la Stuttgart (Germania, zgură indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.56 @ Panna Udvardy vs. 2.46 @ Kathinka Von Deichmann!

PANNA UDVARDY (#82 WTA)

Are douazeci si trei de ani si trece prin cea mai buna perioada a carierei, s-a nascut la Kaposvar (Ungaria) si are resedinta la Sotogrande (Spania), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,70m si beneficiaza de suportul antrenorului Cristian Kordasz! Are in palmares noua titluri de nivel ITF la simplu si alte opt la dublu – plus o finala de nivel WTA 125k Series Tour la simplu pierduta anul trecut la Montevideo (zgura) si o finala de dublu de nivel WTA 500k Series Tour pierduta in debutul sezonului regulat pe hardul outdoor de la Sydney.

  • VICTORII Udvardy vs. Deichmann: nici o victorie

VON DEICHMANN (#245 WTA)

Are douazeci si sapte de ani, dar n-a fost niciodata mai sus de al #153-lea loc in ierarhia mondiala feminina de simplu, este de asemenea dreptace dar executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,77m si are in palmares paisprezece titluri de nivel ITF la simplu si alte patru la dublu! Prezenta constanta in echipa de Fed Cup a celor din Leichtenstein (s-a nascut la Vaduz si tot acolo are si resedinta), a facut istorie in 2018 cand s-a calificat in premiera pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam – pe hardul outdoor de la US Open – devenind prima din tara ei care reuseste asa ceva.

  • VICTORII Deichmann vs. Udvardy: 6-2 6-3 (Poitiers ITF, 2017, hard indoor), 3-6 6-1 7-6 (Loughborough ITF, 2018, hard indoor)

Panna Udvardy – Kathinka Von Deichmann: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de maghiara, luand in considerare panta ascendenta in care a inceput s-o ia cariera ei – a intrat in premiera in prima suta mondiala, a debutat cu trei victorii concludente si-n echipa de “Billie Jean King Cup” a Ungariei, va juca pe zgura – de departe suprafata ei preferata – iar oponenta nu poate emite pretentii, atat timp cat in urma cu doar doua zile primea o adevarata corectie de la Raluca Georgiana Şerban (1-6 1-6) pe zgura ITF-ului de la Bellinzona! Kathinka Von Deichmann n-a mai cucerit vreun titlu de nivel ITF – la simplu sau la dublu – din 2019; pe parcursul sezonului precedent a disputat un singur meci pe zgura (pierdut), iar in acest an are doar doua disputate (unul castigat – unul pierdut), alegand sa se axeze mai mult pe competitiile de hard indoor. 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Panna Udvardy
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde