Pablo Carreno-Busta — Nick Kyrgios: pronosticuri Tenis ATP Halle

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Carreno-Busta vs. Kyrgios.

Vineri la pranz, 17/06/2022, nu mai devreme de ora 16:00, Pablo Carreno-Busta si Nick Kyrgios vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Halle (Germania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 3.45 @ Pablo Carreno-Busta vs. 1.32 @ Nick Kyrgios!

PABLO CARRENO-BUSTA (#19 ATP)

Va implini peste aproximativ o luna varsta de treizeci si unu de ani, a adunat multa experienta in spate la cel mai inalt nivel de-a lungul precedentelor sezoane, s-a nascut la Gijon (Spania) si are resedinta la Barcelona (Spania), executa reverul cu ambele maini si este dreptaci, n-a mai fost prezent in trecut pe iarba turneului ATP de la Halle si-n general iarba este suprafata de joc pe care efectiv nu a performat deloc de-a lungul carierei – spre exemplu la Wimbledon n-a trecut niciodata de runda inaugurala!

  • VICTORII Carreno vs. Kyrgios: nici o victorie

NICK KYRGIOS (#65 ATP)

A fost protagonistul unui nou moment tensionat in runda anterioara de la ATP Halle, iar felul cum s-au derulat lucrurile descrie exact perioada carierei australianului – la un moment dat, evident, s-a certat cu arbitrul de scaun care-l avertizase pentru “time violation”, apoi a rupt o racheta, a cerut interventia supervizorului si la final a declarat ca daca n-ar fi fost iubita lui si staff-ul actual format din mai multi prieteni apropiati, ar fi abandonat partida pentru ca a fost “extrem de frustrat”. Practic, fara un antrenor in sezonul regulat, prestatiile bune ale lui Nick Kyrgios se datoreaza (si) oamenilor din jurul lui.

  • VICTORII Kyrgios vs. Carreno: 5-7 7-6 6-3 (Estoril, 2015, zgura), 6-2 7-5 6-2 (Australian Open, 2016, hard outdoor)

Pablo Carreno-Busta – Nick Kyrgios: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua rabufnire de orgoliu a tenismenului din Antipozi si pe un nou meci castigat in fata ibericului, mai ales ca daca in trecut l-a invins pe acesta pe zgura si pe hard outdoor – astazi se vor duela pe iarba, o suprafata pe care cei doi o privesc in totala antiteza (spaniolul o uraste, australianul o iubeste). Pablo Carreno-Busta i-a eliminat in rundele anterioare pe danezul Holger Rune (6-3 7-6), respectiv americanul Sebastian Korda (6-4 0-6 6-3 / doi asi expediati, patru duble greseli comise, si-a cedat serviciul de patru ori – oferind sapte mingi de break oponentului – si a realizat trei break-uri pe parte de retur), in timp ce excentricul Nick Kyrgios a trecut de neamtul Daniel Altmaier (6-3 7-5) si mai ales grecul Stefanos Tsitsipas (5-7 6-2 6-4 / noua asi expediati, doua duble greseli comise, si-a cedat serviciul o singura data, fructificand trei din totalul celor zece oportunitati de break avute pe retur). 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Nick Kyrgios

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde