Oscar Otte — Denis Shapovalov: pronosticuri Tenis ATP Stuttgart

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Otte vs. Shapovalov.

Miercuri la pranz, 08/06/2022, nu mai devreme de ora 17:10, Oscar Otte si Denis Shapovalov vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Stuttgart (Germania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 3.05 @ Oscar Otte vs. 1.44 @ Denis Shapovalov!

OSCAR OTTE (#61 ATP)

Are douazeci si opt de ani si destula experienta la nivel ATP World Tour, in ciuda faptului ca n-are inca in palmares vreun titlu la simplu sau la dublu, s-a nascut la Koln (Germania) si tot acolo are si resedinta acum, este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorului Peter Moraing! N-a mai fost prezent in trecut pe iarba de la ATP Stuttgart, dar in sezonul precedent a obtinut patru victorii pe iarba de la Wimbledon si a fost eliminat greu (in cinci seturi) de Andy Murray in runda cu numarul doi.

  • VICTORII Otte vs. Shapovalov: nu au jucat

DENIS SHAPOVALOV (#16 ATP)

Are douazeci si trei de ani si la un moment dat a fost chiar al #10-lea tenismen al lumii la simplu (21/09/2020), are in palmares un singur titlu de nivel ATP World Tour la simplu (Stockholm, 2019, hard indoor) si alte trei finale pierdute, este jucator de mana stanga ce executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenoarei Tessa Shapovalova (mama lui). A mai fost prezent in trei randuri pe iarba de la ATP Stuttgart in trecut, dar cel mai notabil rezultat l-a reusit chiar la debutul lui in competitie, cand ajungea in finala de dublu alaturi de Rohan Bopanna!

  • VICTORII Shapovalov vs. Otte: nu au jucat

Oscar Otte – Denis Shapovalov: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, in care neamtul va pasi pe teren cu mult mai motivat sa demonstreze ca poate lupta de la egal la egal cu un astfel de adversar de top, beneficiind si de faptul ca Denis Shapovalov nu trece deloc printr-o forma de moment prea fasta – canadianul a pierdut pe parcursul sezonului regulat meciuri cu adversari la indemana precum Jiri Lehecka (#79 ATP), Arthur Rinderknech (#60 ATP), Jiri Vesely (#76 ATP), Lloyd George Harris (#37 ATP), Andy Murray (#68 ATP) sau Ilya Ivashka (#49 ATP) si acesta va fi primul meci de simplu pe iarba pe care-l va disputa in acest an! De cealalta parte, germanul Oscar Otte l-a eliminat in runda inaugurala de la ATP Stuttgart pe conationalul Daniel Altmaier (7-6 7-6 / sapte asi expediati, doua duble greseli comise, nu si-a cedat serviciul – salvand toate cele trei mingi de break oferite adversarului, nici pe parte de retur n-a izbutit sa realizeze vreun break).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set @ Oscar Otte
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde