Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Orlando City - New England Revolution. Pontul lui Wallberg

01.08.2018
233
0

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pe goluri pentru duelul din MLS dintre Orlando City si New England Revolution.

Duel in cadrul aceleiasi conferinte intre doua echipe aflate intr-o forma slaba, la acest capitol evidentiindu-se in mod deosebit gazdele. Orlando City ocupa locul 9 in clasamentul Conferintei de Est cu 22 de puncte acumulate iar New England Revolution ocupa in prezent ultimul loc ce asigura participarea in play-off, locul 6 asadar pentru ei cu 28 de puncte.


Orlando este echipa cu cea mai ridicata medie de goluri inregistrate in duelurile sale din intreg campionatul, 3.8 goluri/meci. New England sta ceva mai slab la acest capitol insa nu este cu mult sub media campionatului cu 3.1 goluri/meci. Ambele echipe vin dupa 3 infrangeri consecutive, dupa cum spuneam Orlando iesind in evidenta la acest capitol dupa ce a pierdut 12 din ultimele 13 confruntari din campionat.


Un loc asadar in subsol pentru ambele echipe intr-un clasament al formei de moment. In ultimele cinci meciuri Orlando a inregistrat 1 victorie si alte 4 infrangeri, cu un golaveraj negativ dar foarte spectaculos de 8/14. New England vine dupa 1 victorie, 1 remiza si 3 infrangeri, tot cu un golaveraj negativ dar mai echilibrat de 6/9.


In duelurile de pe teren propriu de-a lungul sezonului Orlando si-a impartit victoriile si infrangerile, cate 5 la numar de fiecare parte si a mai inregistrat 1 remiza, cu un golaveraj de 19/20. New England nu a impresionat in meciurile din deplasare, insa nici nu le-a cedat prea usor - 1 victorie, 4 remize si 4 infrangeri, golaveraj 13/18.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

Pariuri:
0 / 0 / 0
Profit:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Profit:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

Pariuri: 0
0 / 0 / 0
Profit:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Profit
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept