Ons Jabeur — Cori Gauff: pronosticuri Tenis WTA Berlin

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Jabeur vs. Gauff.

Sambata la pranz, 18/06/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Ons Jabeur si Cori “Coco” Gauff vor juca in cea de a doua semifinala a competitiei WTA Series Tour de la Berlin (Germania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.96 @ Ons Jabeur vs. 1.96 @ Cori “Coco” Gauff!

ONS JABEUR (#4 WTA)

A ajuns la un total de #28 victorii si doar #9 infrangeri in sezonul regulat, acesta fiind de departe cel mai bun an din cariera tunisiencei, care va ramane mult timp in istorie in special gratie performantelor obtinute in cadrul Masters-urilor de la Madrid (campioana) si Roma (finalista) – ambele pe zgura! A picat doua locuri in clasamentul live, pentru ca-n sezonul precedent era prezenta pe iarba de la Birmingham WTA in aceasta perioada, turneu pe care avea sa-l si castige, dar are totodata ocazia ca de saptamana viitoare sa fie a treia tenismena a lumii la simplu daca va pleca acasa cu trofeul de la WTA Berlin.

VICTORII Jabeur vs. Gauff: 6-3 6-3 (Charleston, 2021, zgura)

CORI “COCO” GAUFF (#13 WTA)

Are doar optsprezece ani si o eventuala victorie astazi ar aduce-o in premiera in #TOP 10-ul mondial, urmand a fi cea mai tanara jucatoare dintre cele mai bune zece ale lumii la ora actuala! S-a nascut la Delray Beach – Florida (Statele Unite), prefera suprafetele rapide unde-si poate pune in valoare serviciul eficient si agresivitatea loviturilor pe care le poseda, masoara in jur de 1,75m si beneficiaza de mult timp de serviciile tatalui ei – Corey Gauff – pe parte de antrenorat (fost baschetbalist la Georgia State). Performeaza in paralel si-n competitiile de dublu, fiind actual numar #5 WTA in ierarhia de dublu!

VICTORII Gauff vs. Jabeur: 4-6 6-4 6-1 (Lexington WTA, 2020, hard outdoor), 6-4 6-3 (Roma Masters, 2020, zgura), 6-3 6-1 (French Open, 2021, zgura)

Ons Jabeur – Cori Gauff: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un nou succes al americancei de culoare, nu doar pentru ca are avantajul moral de a se fi impus in precedentele trei din patru meciuri directe, ci pentru ca – per total – jocul acesteia a aratat mult mai bine pe parcursul competitiei WTA de la Berlin! Cori “Coco” Gauff le-a invins pana-n aceasta faza a competitiei, fara a ceda vreun set, pe conationala Ann Li (6-2 7-6) – pe chinezoaica Xinyu Wang (6-0 6-4) – si mai ales pe cehoaica Karolina Pliskova (7-5 6-4 / cinci asi expediati, cinci duble greseli comise, si-a cedat serviciul de doar doua ori, reusind sa fructifice pe parte de retur patru din totalul celor noua oportunitati avute). De cealalta parte, tunisianca Ons Jabeur a avut ceva dificultati atat in faza optimilor de finala cu Alicya Parks (6-2 7-6), cat mai ales in faza sferturilor de finala cu bielorusa Aliaksandra Sasnovich (6-7 6-2 6-2 / opt asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul de trei ori – oferindu-i zece mingi de break oponentei – iar pe parte de retur a realizat un total de sapte break-uri).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Wictorie @ Cori Gauff

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde