Ons Jabeur — Aliaksandra Sasnovich: pronosticuri Tenis WTA Berlin

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Jabeur vs. Sasnovich.

Vineri la pranz, 17/06/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Ons Jabeur si Aliaksandra Sasnovich vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei WTA Series Tour de la Berlin (Germania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.25 @ Ons Jabeur vs. 4.00 @ Aliaksandra Sasnovich!

ONS JABEUR (#4 WTA)

Are douazeci si sapte de ani, s-a nascut la Ksar Hellal (Tunisa) si are resedinta la Tunis (Tunisia), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,67m si beneficiaza de suportul antrenorului Issam Jellali! Este o tenismena usor atipica, care are o lovitura de forehand puternica, urca des in preajma fileului pentru a inchide punctele cu voleul, iar uneori abuzeaza de lovitura de slice si de asa-zisele “scurte”. Are zgura drept suprafata preferata, dar se simte bine si pe iarba – per total de-a lungul carierei a adunat un raport de 51 – 16 (victorii – infrangeri) pe iarba.

  • VICTORII Jabeur vs. Sasnovich: 3-6 6-4 6-2 (US Open, 2019, hard outdoor), 1-6 7-5 6-3 (Doha, 2022, hard outdoor)

ALIAKSANDRA SASNOVICH (#38 WTA)

Are douazeci si opt de ani si multa experienta in spate la nivel WTA Series Tour, s-a nascut si are resedinta la Minsk (Belarus), este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,74m si beneficiaza de suportul antrenorului Dzmitry Klimenko! Cel mai bine se simte pe hard indoor, backhand-ul in lung de linie fiind cea mai periculoasa lovitura pe care o poseda. Se afla pentru prima data in faza sferturilor de finala a unui turneu desfasurat pe iarba, iar cel mai notabil rezultat al bielorusei in cadrul Grand Slam-ului de la Wimbledon este faza optimilor de finala (2018).

  • VICTORII Sasnovich vs. Jabeur: nici o victorie

Ons Jabeur – Aliaksandra Sasnovich: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cele doua combatante, precum au fost precedentele doua meciuri directe, deoarece ambele se simt bine pe acest tip de suprafata si stilurile lor de joc se pliaza perfect pe iarba! WTA Berlin este primul turneu de iarba la care e prezenta Ons Jabeur, aceasta eliminandu-le in tururile anterioare pe cehoaica Karolina Muchova (6-3 6-3), respectiv americanca Alycia Parks (6-2 7-6 / doi asi expediati, o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul de doua ori, realizand patru break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, Aliaksandra Sasnovich are parte de poate cea mai buna prima jumatate de sezon a carierei, iar in rundele anterioare de pe iarba berlineza a trecut de rusoaica Anastasia Gasanova (6-2 4-6 6-3), respectiv veterana nemtoaica Andrea Petkovic (6-4 6-4 / trei asi expediati, sase duble greseli comise, si-a cedat serviciul de trei ori, realizand cinci break-uri pe retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde