Olanda — Polonia: ponturi Nations League

Expertul Legalbet, Marco Birlan, propune un pariu de cota 1.50 pentru aceasta partida din grupele Nations League.

Olanda: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Olanda face show in Nations League si si-a anuntat deja candidatura la trofeul editiei actuale. Portocala Mecanica a marcat de 6 ori in primele 2 etape, iar Polonia vine dupa o umilinta.

In runda inaugurala, olandezii s-au distrat pe terenul Belgiei, acolo unde au castigat cu scorul de 4-1. La mijlocul saptamanii, batavii s-au deplasat in Tara Galilor.

A fost o partida tensionata, iar deschiderea de scor a venit in minutul 50, de la Koopmeiners. In minutul 90+2 Norrington Davies egala pentru galezi, dar Weghorst facea 2-1 in minutul 90+4.

Polonia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Polonia incepuse foarte bine aceasta grupa de Nations League, cu o victorie acasa in fata Tarii Galilor – scor 2:1.

Etapa trecua, alb-rosii s-au deplasat in Belgia, acolo unde Lewandowski a deschis scorul. Reusita insa doar i-a enervat pe belgieni, iar la poarta polonezilor a urmat un adevarat asalt.

Nu mai putin de 6 goluri a inscris Belgia, iar oaspetii de astazi au suferit una din cele mai dure infrangeri din istoria nationalei.

Olanda vs Polonia: Cote la pariuri şi pronostic

Polonia este o nationala modesta, salvata uneori de starul Robert Lewandowski. Dupa retragerea acestuia, este greu de spus cine urmeaza sa fie numarul 1 in colectiv.

Olanda in schimb arata din ce in ce mai bine, iar generatia actuala pare capabila sa obtina un trofeu major. Moralul gazdelor este bun dupa ultima victorie, in timp ce oaspetii sunt la pamant dupa cele 6 goluri incasate in Belgia.

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 0 / 34
Calcul:
-852 RON
ROI:
-12.0 %
Pariuri:
1062 / 14 / 757
Calcul:
-7 765 RON
ROI:
-4.2 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 74
37 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1842
1062 / 14 / 757
Calcul
ROI: -4.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Olanda castiga

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea Olanda — Polonia

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii