Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

OG Seed – No Bounty Hunter: ponturi Dota 2

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida OG Seed - No Bounty Hunter, de la GGBet Championship.

Joi, de la ora 18:00, in grupa D de la GGBet Championship, avem meciul OG Seed - No Bounty Hunter. Sunt doi romani implicati in acest duel.

OG Seed - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

OG Seed s-a format la finalul anului trecut si este a doua echipa a organizatiei. Madara, Chessie, Xibbe, Zfreak si Peksu alcatuiesc, cu siguranta, o formatie solida, care poate sa obtina rezultate bune in 2020. Dupa cateva luni de acomodare, OG Seed a inregistrat, saptamana trecuta, prima clasare satisfacatoare. S-a intamplat la The Summit 12, unde au jucat finala. Au pierdut insa clar, 0-3 cu Fnatic, dupa ce au gresit flagrant doua drafturi din trei. Ramane totusi victoria din finala lower-bracket, cu EG. Inainte de acest duel, OG Seed va juca impotriva celor de la Chicken Fighters.

No Bounty Hunter - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

NBH are doi romani in componenta, Bone7 si Flash. Ajuns la 29 de ani, Bone nu mai este decat o umbra a omului care impresiona la Cloud9. NBH a trebuit sa treaca prin calificari pentru a ajunge aici. A ocupat locurile 3-4, dupa un traseu prin lower-bracket. Pe langa cei doi conationali, din NBH mai fac parte symetricaL, adzantick si ZipZaper. Primul duel din grupa D a fost cu Chicken Fighters, iar No Bounty Hunter au pierdut cu 0-2. Desi au fost aproape in primele 10-15 minute, au facut prea multe greseli tactice, iar asta a dus la multe fight-uri pierdute. GG-ul din cel de-al doilea meci a fost unul dat la rage.

OG Seed - No Bounty Hunter: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Indiferent de rezultatul meciului cu Chicken Fighters, pentru OG Seed va conta si aceasta disputa. Desi e formata de mai putin timp, OG Seed pare mai echilibrata. Asta si pentru ca pe la NBH au trecut multi jucatori de-a lungul vremii. 

P.S: La momentul redactarii articolului, meciul e blocat la Betano. Probabil se va debloca odata cu deznodamantul partidei OG Seed - Chicken Fighters. In plus, cota pare sa fi scazut semnificativ.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
4 / 0 / 0
Calcul:
+310 RON
ROI:
77.5 %
Pariuri:
505 / 14 / 394
Calcul:
-1 016 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 4
4 / 0 / 0
Calcul:
ROI: +0.8 %
Pariuri: 913
505 / 14 / 394
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
OG Seed 2-0
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept