Oceane Dodin — Tereza Martincova: pronosticuri Tenis WTA Nottingham

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Dodin vs. Martincova.

Luni la pranz, 06/06/2022, nu mai devreme de ora 17:30, Oceane Dodin si Tereza Martincova vor juca in runda inaugurala a competitiei WTA Series Tour de la Nottingham (Regatul Unit, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.24 @ Oceane Dodin vs. 1.65 @ Tereza Martincova!

OCEANE DODIN (#85 WTA)

Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Lille (Franta) si are resedinta la Villeneuve-d’Ascq (Franta), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorului Thomas Drouet, dar si a tatalui Frederic Dodin! Prefera suprafetele rapide, poseda un prim serviciu de cele mai multe ori eficient, avand in palmares un singur titlu de nivel WTA Series Tour la simplu – Quebec City, 2016, hard indoor. N-a excelat pe iarba de-a lungul carierei!

  • VICTORII Dodin vs. Martincova: nu au jucat

TEREZA MARTINCOVA (#60 WTA)

Are douazeci si sapte de ani si ceva mai multa experienta in spate la nivel WTA Series Tour, s-a nascut si are resedinta la Praga (Republica Ceha), este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,77m si beneficiaza de suportul antrenorului Pavel Zadrapa! Are in palmares o singura finala de nivel WTA Series Tour la simplu – Praga, 2021, hard outdoor – si alte doua finale la dublu – Adelaide, 2022, hard outdoor & Melbourne Summer Set, 2022, hard outdoor.

  • VICTORII Martincova vs. Dodin: nu au jucat

Oceane Dodin – Tereza Martincova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes al cehoaicei in aceasta dupa-amiaza, deoarece are mai multa experienta si mai multe rezultate pe acest tip de suprafata, avand per total si o prima jumatate de sezon mai buna decat a adversarei sale! Tereza Martincova a avut pe parcursul sezonului precedent un numar de opt victorii si doar trei infrangeri pe iarba, ajungand pana-n faza sferturilor de finala aici la WTA Nottingham – apoi tot pana-n sferturi si pe iarba de la WTA Birmingham si-n fine pana-n turul al treilea la Wimbledon. De cealalta parte, frantuzoaica Oceane Dodin n-a trecut de turul al doilea aici la WTA Nottingham, apoi n-a trecut din nou de runda a doua a turneului de iarba de la ITF Nottingham si-n fine la Grand Slam-ul de la Wimbledon a fost eliminata in ultimul tur al calificarilor de australianca Ellen Perez (#243 WTA), in ciuda faptului ca pornea acea partida din postura de mare favorita. 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Tereza Martincova
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde