Nuria Parriaz-Diaz — Lucia Bronzetti: pronosticuri Tenis WTA Rabat

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Parriaz-Diaz vs. Bronzetti.

Joii la pranz, 19/05/2022, nu mai devreme de ora 17:30, Nuria Parriaz-Diaz si Lucia Bronzetti vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei WTA Series Tour de la Rabat (Maroc, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.00 @ Nuria Parriaz-Diaz vs. 1.82 @ Lucia Bronzetti!

NURIA PARRIAZ-DIAZ (#48 WTA)

A urcat deja trei locuri in ierarhia mondiala feminina de simplu gratie punctelor acumulate in urma acestui sfert de finala de pe zgura de la Rabat WTA, egalandu-si precedentul career-best, iar o eventuala avansare in penultimul act al competitiei mai devreme mentionate ar ajuta-o chiar sa mai avanseze si sa inregistrezece un nou career-best! Cu sase victorii si patru infrangeri pe zgura in sezonul regulat, iberica de treizeci de ani are o ocazia importanta pe zgura marocana de a-si trece in palmares primul titlu de nivel WTA Series Tour al carierei, dupa precedentele doua de nivel WTA 125k Series Tour (anul trecut).

  • VICTORII Parriaz vs. Bronzetti: 6-0 1-6 6-1 (Sharm El Sheikh ITF, 2017, hard outdoor), 6-3 6-4 (Grado ITF, 2021, zgura)

LUCIA BRONZETTI (#83 WTA)

Si ea a urcat sase locuri in clasamentul live de simplu, inregistrand un nou career-best, trece prin cea mai buna perioada a carierei si isi merita statutul de favorita si-n duelul de astazi, in ciuda handicapului locurilor din ierarhia de simplu dintre ea si adversara! Are doar douazeci si trei de ani, s-a nascut si are resedinta la Rimini (Italia), este jucatoare de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini si pe parte de antrenorat beneficiaza de suportul conationalului Francesco Piccari.

  • VICTORII Bronzetti vs. Parriaz: 4-6 7-5 6-4 (Sharm El Sheikh ITF, 2017, hard outdoor), 6-2 6-7 6-4 (Bagnatica ITF, 2018, zgura)

Nuria Parriaz-Diaz – Lucia Bronzetti: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cele doua combatante, la fel cum ne recomanda si cotele oferite de bookmakeri la victorie, pentru ca sunt de valori relativ apropiate! Nuria Parriaz-Diaz a avut nevoie de set decisiv in precedentele doua dueluri de pe zgura turneului WTA de la Rabat – in primul tur cu canadicana Carol Zhao (7-6 1-6 6-2), apoi in faza optimilor cu frantuzoaica Kristina Mladenovic (4-6 6-3 6-0 / un as expediat, o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul de patru ori, realizand opt break-uri pe parte de retur din unsprezece oportunitati avute). De cealalta parte, evolutii ceva mai solide a avut italianca Lucia Bronzetti in compania unor adversare precum rusoaica Anna Kalinskaya (6-3 6-7 6-3), respectiv frantuzoaica Clara Burel (6-3 6-2 / cinci asi expediati, doua duble greseli comise, si-a cedat serviciul de trei ori, iar pe parte de retur a fructificat sase din totalul celor zece oportunitati de break).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
59 / 3 / 45
Calcul:
+534 RON
ROI:
5.0 %
Pariuri:
887 / 67 / 675
Calcul:
-4 376 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 125
59 / 3 / 45
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1648
887 / 67 / 675
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde